Hamilelere Sağlıklı Alternatifler

Alışveriş Alışveriş Hamilelere Sağlıklı Alternatifler

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 18 Mart 2009 Çarşamba

Firma: Tazebunlar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 18, 2009
HAMİLE BAYANLARA SAĞLIKLI ALTERNATİFLER
Türkiye’nin ilk online meyve siparişi sitesi www.tazebunlar.com artık hamile bayanların da imdadına yetişerek, çarşı-pazar meyve taşımalarından kurtarıyor…

Tazebunlar.com 20 yılı aşkın tecrübesi ile Türkiye’nin öncü taze meyve firması “Everfresh”in gücü ve desteği ile hamile bayanların da hizmetinde… Her zevke ve damağa uygun birbirinden farklı taze meyve alternatifleri www.tazebunlar.com’da sağlıklı beslenmeye özen gösteren hamile bayanları bekliyor…

Mevsiminde bulunan vitaminli ve mineral bakımından zengin birçok taze meyve artık bir tık ile www. tazebunlar.com ’da sizleri bekliyor. Gebelik süresince pek çok kadında bazı yiyeceklere karşı aşırı istek gelişir. Hazır gıdaların içindeki katkı maddeleri, vücutta birikebilir ve plasenta yolu ile bebeğe geçebilir, bu gibi durumlarda % 100 doğal ve sağlıklı besinler tüketmek gerekmektedir. Özellikle bebeğinizin sağlığı için Tazebunlar.com burada devreye girerek size günlük ve bol vitaminli meyveler sunuyor.

Bunun dışında yine site üzerinde satışa sunulan parfeli meyve, meyve suyu, meyve kokteyli, meyve marmeladı, özel zeytinyağları gibi ürünlerin içerdiği meyveler de kesildiği anda hiç bekletilmeden ve yüzde 100 doğal katkı maddeleri kullanılarak paketleniyor bu sayede tazeliğini uzun süre muhafaza ederek saklamakta mümkün oluyor.

Artık tüm hamile bayanların imdadına www.tazebunlar.com yetişiyor…


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT