Hang’n Seat ile çocuğunuz da sizinle aynı masada yesin

Alışveriş Alışveriş Hang’n Seat ile çocuğunuz da sizinle aynı masada yesin

Tarihler: 06 Şubat 2006 Pazartesi ~ 07 Şubat 2006 Salı

Firma: Hang’n Seat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2006 ~ Şub 7, 2006
Mama sandalyesi çilesine son verin, her yere kolaylıkla gidin
Hang’n Seat ile çocuğunuz da sizinle aynı masada yesin

Artık minikler de anne babalarıyla birlikte aynı masada yemek yiyebilecekler. Herhangi bir sandalyenin üzerine yerleştirilebilen Hang’n Seat sayesinde ister evde ister dışarıda, çocuğunuzu kolaylıkla masaya oturtabileceksiniz. Yalnızca 1 kilogram ağırlığındaki Hang’n Seat sayesinde artık her yere çocuğunuzla birlikte kolaylıkla gidebileceksiniz.

Anne babalar bilir, çocuğunuz küçükken dışarıda bir yere yemeğe gitmek çok zahmet gerektiren bir iştir. Bütün eşyaları yanınıza almak, kocaman mama sandalyesini de beraberinizde götürmek zorunda kalırsınız. Hatta çoğunlukla da bu eşya taşıma zahmetini çekmemek için evde kalınır, misafirliğe ya da başka bir yere de gidilmez. Artık Hang’n Seat sayesinde çocuğunuzla birlikte yemeğe gitmek ve aynı masada oturmak hem zahmetsiz hem de çok kolay.

Hang’n Seat mama sandalyesine mükemmel bir alternatif sunuyor. İster evde ister dışarıda, çocuğunuzu artık kolaylıkla sizinle ayın masaya oturtabileceksiniz. 15 kiloya kadar olan çocukların rahatlıkla ve güvenle kullanabileceği Hang’n Seat, yalnızca 1 kiloluk ağırlığıyla her an her yere yanınızda taşıyabileceğiniz kadar pratik. Hang’n Seat son derece hızlı ve basit bir şekilde kurulabildiği gibi, hemen her tür sandalyede de kullanılabiliyor. Uluslararası Güvenlik Standartlarına tam uyumlu olan Hang’n Seat, dünyanın en çok tercih edilen çocuk ve bebek ürünleri markaları arasında yer alan Litaf tarafından üretiliyor. Hang’n Seat, Litaf’ın Türkiye distribütörü DKare tarafından sunuluyor ve bebek ile çocuk ürünleri satan tüm seçkin mağazalarda bulunabiliyor.

DKare hakkında:
DKare, oyuncak ve çocuklar ile bebeklere yönelik aksesuarlar alanında faaliyet göstermek hedefiyle 2004 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Anne babaların güvenle kullanabileceği, çocuklarına verebileceği oyuncak ve aksesuarları Türkiye pazarına sunan DKare, kısa bir süre içerisinde sektörde kendisine önemli bir yer edinme başarısını gösterdi. Dünyanın en önemli oyuncak ve aksesuar markalarından bazılarını ülkemize getiren DKare, yenilikçi vizyonu doğrultusunda ürün yelpazesini yeni markalar ekleyerek genişletmektedir. Dünyanın en çok tanınan ve satılan yapı oyuncakları markalarından biri olan K’NEX’in ülkemizdeki tek yetkili distribütörü olan DKare aynı zamanda dünyaca ünlü Litaf markalı çocuk aksesuarlarının da Türkiye’deki tek yetkili dağıtıcısıdır. DKare tarafından sunulan tüm ürünler yüksek kalite standartlarını karşılaması ve güvenilirliklerinin garanti altına alınması için dünyaca kabul gören standartlara tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT