Hassas Cildiniz için Gerçek Rahatlama: UltraCalming™ Mist

Alışveriş Alışveriş Hassas Cildiniz için Gerçek Rahatlama: UltraCalming™ Mist

Tarihler: 29 Mart 2012 Perşembe ~ 29 Mayıs 2012 Salı

Firma: UltraCalming™ Mist

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2012 ~ May 29, 2012

Dermalogica’nın hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği sprey tonik UltraCalming™ Mist’in, kızarılık, yanma gibi problemler yaşayan hassas ciltlerde ve epilasyon gibi işlemler sonucu tahriş olmuş bölgelerde %30’a kadar rahatlama sağladığı klinik testlerle kanıtlandı.

Dermalogica’nın hassas ciltler için geliştirdiği UltraCalming™ Mist sıradan bir tonik olmanın çok ötesinde. Sprey yapısı sayesinde her yerde, makyaj üstüne dahi kolaylıkla uygulanabilen UltraCalming™ Mist, nemlendirici ve rahatlatıcı etkisiyle bir kadının çantasından eksik etmemesi gereken çok özel bir ürün.

UltraCalming™ Mist lipit bariyerini yitirmiş ve hasar görmüş cildi gözle görülür bir şekilde onarıyor. İçeriğindeki Aloe Vera Yaprak Suyu, cildi yatıştırırken, Lavanta Özü, antiseptik ve dezenfektan özelliği ile hassas ciltleri rahatlatıyor.

UltraCalming™ Mist’i sadece genetik hassasiyet yaşayanların değil, aynı zamanda ağda, epilasyon ve eksfoliasyon gibi cildi tahriş edecek işlemlere maruz kalanların da mutlaka kullanması gerekiyor. İşlem sonrası hemen UltraCalming™ Mist uygulanmış bir cildin 30 dakika sonra, ürün uygulanmamış cilde göre kızarıklığının %30 daha az oluyor.

UltraCalming™ Mist cildi temizledikten sonra tüm yüz, boyun ve dekolte bölgesine gözler kapalı şekilde püskürtülerek uygulanıyor. Etkisini artırmak için dilerseniz cilde kompres yapabilir ya da parmak uçlarına püskürterek yukarı doğru nazik masaj hareketleri ile uygulayabilirsiniz.

Fiyatı : KDV Dahil 131,00 TL, 177 ml

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT