Havyar özlü Orgavital Hyaluron Ampulleri, cildin hızla sıkılaşması için farklı bir çözüm sunuyor...

Alışveriş Alışveriş Havyar özlü Orgavital Hyaluron Ampulleri, cildin hızla sıkılaşması için farklı bir çözüm sunuyor...

Tarihler: 07 Nisan 2008 Pazartesi ~ 12 Nisan 2008 Cumartesi

Firma: Orgavital Hyaluron

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2008 ~ Nis 12, 2008
Havyar özlü Orgavital Hyaluron Ampulleri, cildin hızla sıkılaşması için farklı bir çözüm sunuyor...
AMPULDEKİ GENÇLİK İKSİRİ
Baharın gelmesi ile içimize dolan gençlik enerjisini cildimize de yansıtma zamanı geldi. Etkisini uygulamadan hemen sonra göreceğiniz Orgavital Hyaluron Ampulleri’ni mutlaka deneyin...

Tüm boyun, yüz ve dekolte bölgesine uygulanabilen, her cilt tipine uygun olan Orgavital Hyaluron Ampulleri, cildin hızla sıkılaşmasını sağlıyor. Cilt ve cilt fonksiyonlarına üstün bir bakım sağlayan Orgavital Hyaluron Ampulleri, yerleşmiş kırışıklıkları bile düzeltiyor.
Haftada bir defa temizlenmiş boyun, yüz ve dekolteye hafif masaj hareketleri ile sürülen Orgavital Hyaluron Ampulleri’nin etkisi ve ciltteki düzelme, uygulamadan hemen sonra kendini gösteriyor.
İçeriğideki, yüksek su tutma özelliği sayesinde cildin kurumasını önleyen hyaluronik asit ayrıca cildi besliyor, bağ dokusunu içten destekliyor ve derin kırışıklıkları bile iç taraftan doldurup düzelmesini sağlıyor.

Havyar mucizesini de barındıran Hyalluron Ampuller, besin değeri çok yüksek olan havyar özünü de yoğun olarak içeriyor. Kan dolaşımını hızlandırarak cilt yüzeyindeki derin kırışıklıkları yumuşatan havyar özü, elastikiyet kaybını gidermesinin yanı sıra yorgun ve sarkmaya yüz tutmuş cildi yeniliyor.
Eczanelerde bulabileceğiniz 5 amp. Orgavital Hyaluron Ampulleri’nin satış fiyatı 285 YTL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT