Hayal Gücünü ´Finlandia Vodka` ile Yenile!

Alışveriş Alışveriş Hayal Gücünü ´Finlandia Vodka` ile Yenile!

Tarihler: 12 Aralık 2011 Pazartesi ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Finlandia Vodka

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2011 ~ Ara 31, 2011

Bu özel tadı sevdikleriyle de paylaşmak isteyenler için, “Finlandia Vodka” yılbaşına özel metal kutulu paketiyle seçkin satış noktalarında…

1960 yılında ilk üretime başladığından beri, her şişesi endüstriyel tasarımcıların elinden çıkan Finlandia Vodka, 2011 yılının son çeyreğine yine dünyaca ünlü Finli tasarımcılar Harri Koskinen ve Ken Hirst’ ün Finlandia Vodka için tasarlardığı yeni şişesi ile girdi. Halen, milattan önce 20.000 yılında kırılan buzul parçalarından elde edilen sudan damıtılarak yapılan Finlandia Vodka, yeni formundaki şişede buzun erime anından esinlenerek vodka severlere her gün görebilecekleri bir tasarım harikası yarattı.

Her yudumda en saf tadın keyfini yaşatabilmek için damıtım süreci sırasinda alkolü yaklaşık 200 damıtım aşamasından geçirilen bu eşsiz tat; lime, kızılcık ve uluslararası yarışmalarla başarısı ödüllendirilmiş greyfurt aromasıyla da votka severlere yepyeni bir lezzet deneyimi sunuyor.

Yeni tasarım şişesindeki “Redesign Your Imagination’’ sloganıyla yılbaşına özel metal kutulu paketiyle seçkin satış noktalarında yerini almaya başlayan Finlandia Vodka, bu sene de sevdiklerinizle geçireceğiniz partilerde keyifli anlarınıza tanıklık edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT