Hayatınızın aşkına, hayalindeki tatil!

Alışveriş Alışveriş Hayatınızın aşkına, hayalindeki tatil!

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 14 Şubat 2009 Cumartesi

Firma: Tepe Nautilus

Adres: Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, Kadıköy Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 14, 2009
Hayatınızın aşkına, hayalindeki tatil!
Tepe Nautilus Aşk Denizi tüm sevenleri, 14 Şubat’a kadar sürecek kampanya ile hediye tatil çeki kazanma şansına davet ediyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar her gün Tepe Nautilus’taki mağazalardan toplam 50 TL’lik alışveriş yaparak çekilişe katılan herkes, kazanma şansına sahip olacağı özel hediye tatil çekleri ile hayatının aşkına hediyelerin en güzelini verme şansı yakalıyor. Kalbinizin sahibi ile aşkınızı tazeleyin!

14 Şubat haftası süresince ise sevgililere özel fotoğraf çekimleri ve güne özel hediyelerle sevgilileri eğlenceli saatler bekliyor. Tepe Nautilus Aşk Denizi, tüm sevenleri “14 Şubat Sevgililer Gününde” hediye tatil çeki şansı için bekliyor. Sevgililerin heyecanla beklediği 14 Şubat’ta, Tepe Nautilus Alışveriş Denizi’nde sevgilinize verebileceğiniz bir çok farklı hediye imkanı ile O’nu ve kendinizi şımartmanın bir çok yolu düşünülmüş. Yeter ki, sevgilinize ne alacağınıza karar verin...
www.tepenautilus.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT