Haziran Boyunca Bosch’tan Size En Uygun Solo Seti Seçin, Yenilenin

Alışveriş Alışveriş Haziran Boyunca Bosch’tan Size En Uygun Solo Seti Seçin, Yenilenin

Tarihler: 20 Haziran 2011 Pazartesi ~ 30 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2011 ~ Haz 30, 2011

Bosch Ev Aletleri, beyaz eşyalarını yenileyip, yenilenmek isteyenler ve yeni evlenecek çiftler için çok avantajlı fırsatlar sunuyor. Haziran ayı boyunca “yenilenmenin tam mevsimi” diyenler, kendilerine en uygun solo ve ankastre setleri, çok özel indirimlerle eve götürüyor. Bosch Haziran kampanyası ile yenilenmek isteyenler, aynı zamanda Bonus’a özel +8 taksit veya 5 ay erteleme fırsatından da yararlanıyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, yaz mevsiminin doyasıya yaşanmaya başladığı Haziran ayı ile birlikte eski beyaz eşyalarını yepyeni Bosch solo ve ankastre ürünler ile değiştirmek isteyenler için çok özel indirim fırsatları sunuyor. “Yenilenmenin tam mevsimi” diyenlerin yapması gereken tek şey, kendisine en uygun solo veya ankastre seti seçmek.

Bu Bosch Solo Sete 4.214 TL Yerine 2.699 TL’ye Sahip Olabilirsiniz

KDN 40V05 NE NoFrost buzdolabı, WAA 16161 TR Classixx 5 çamaşır makinesi ve SMS 20E02 TR ActiveWater bulaşık makinesinden oluşan Bosch solo set, Haziran ayı boyunca 4.214 TL yerine, 2.699 TL’ye satışa sunuluyor. 401 litre hacminde ve A+ enerji sınıfında olan KDN 40V05 NE NoFrost buzdolabı, Bosch’un Haziran kampanyası sayesinde evinizdeki eski, elektrik canavarının yerine geçerek, hem aile bütçesine hem de çevreye büyük katkı sağlıyor.

Multi airflow özelliği ile gıdaları yüzde 40 daha hızlı soğutuyor ve buzdolabı içindeki her noktada eşit soğukluk sağlanıyor. Chillersafe özel bölümü buzdolabının diğer bölümlerinden yaklaşık -2ºC ila +3ºC daha düşük sıcaklığa sahip olduğu için bu bölümde et, balık, yumurtalı yemekler, taze hazırlanmış sebzeler ve içecekler gibi hassas gıdalar daha uzun süre tazeliğini koruyarak saklanabiliyor. 5 kg kapasiteli, 800 devir, WAA 16161 TR Classixx 5 çamaşır makinesi, A enerji sınıfından yüzde 10 daha tasarruflu. SMS 20E02 TR ActiveWater bulaşık makinesi, 12 kişilik, yük sensörlü ve AAA verimlilik sınıfına sahip.

Bosch’un Haziran kampanyasında aynı zamanda her bütçe ve ihtiyaca uygun solo ve ankastre setler bulmak mümkün oluyor. Bosch Haziran kampanyası ile yenilenmek isteyenler, ayrıca, Bonus’a özel +8 taksit veya 5 ay erteleme fırsatından da yararlanıyor.

15 Yılda Elektrik Tüketiminde Yüzde 73, Su Tüketiminde Yüzde 58’e Varan Tasarruf

Bosch’un 1990 yılından bu yana geliştirdiği teknolojilerle daha az enerji ve daha az su tüketimine odaklanan yaklaşımı çarpıcı sonuçlar ortaya koyuyor. Özellikle 1990’dan bu yana çevre temalı ürünlere yönelen Bosch buzdolapları, bugün 1996 yılına kıyasla yüzde 57’ye varan enerji tasarrufu sağlarken, fırınlar yüzde 37’ye, çamaşır makineleri yüzde 50’ye, kurutma makineleri yüzde 62’ye, bulaşık makineleri ise yüzde 47’ye, derin dondurucular yüzde 73’e, buzdolabı-dondurucu kombinasyonları yüzde 68’e varan oranlarda daha az enerji tüketiyor.

Bosch’un daha temiz ve güvenli bir geleceğe yatırıma odaklanan çalışmaları su tüketiminin azaltılmasında da kendini gösteriyor. Bugün Bosch çamaşır makineleri 1996 yılına oranla yüzde 46’ye, Bosch bulaşık makineleri ise artık yüzde 58’e varan oranlarda su tasarrufu sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT