Hem Albüm, Hem Çerçeve; Üstelik Konuşuyor!

Alışveriş Alışveriş Hem Albüm, Hem Çerçeve; Üstelik Konuşuyor!

Tarihler: 27 Aralık 2010 Pazartesi ~ 27 Ocak 2011 Perşembe

Firma: Tomy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2010 ~ Oca 27, 2011

Tomy Konuşan Albümüm ile artık sevdikleriniz sadece fotoğraflarıyla değil aynı zamanda sesleriyle de yanınızda…

Dünyanın önde gelen oyuncak üreticilerinden Tomy’den ses de kaydedilebilen benzersiz bir fotoğraf albümü; Tomy İlk Albümüm-Konuş Benimle. Sevdiklerinden, özellikle aile büyüklerinden uzakta büyüyen çocukların, onların yüzlerine ve seslerine aşina olarak büyümesi için düşünülmüş bu harika albüm aynı zamanda unutulmaz bir hatıra olacak!

8 ayrı fotoğraf konulabilen Tomy Konuşan Albüm, her fotoğraf için ayrı, ayrı ses kaydedebilecek şekilde tasarlandı. Albümün sayfaları çevrilirken ve tamamen kapatıldığında deklanşör sesi, çocuk kıkırdaması ve sihir efekti gibi sevimli sesler çıkartıyor.

Dik konumda durabildiğinden fotoğraf çerçevesi olarak da kullanılan Tomy Konuşan Albüm aynı zamanda, arkadaşlarınıza veya eşinize sesinizi de kaydedip hediye edebileceğiniz sürprizli ve çok sempatik bir ürün. İsterseniz kayıt yaparken bir şarkı mırıldanın dilerseniz ona olan sevginizi dile getirin veya doğum gününü hatta yeni yılını kutlayın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT