Hem Deryadan Hem Semadan İstanbul…

Alışveriş Alışveriş Hem Deryadan Hem Semadan İstanbul…

Tarihler: 27 Haziran 2005 Pazartesi ~ 30 Haziran 2005 Perşembe

Firma: Bogazgezisi.com

Adres: Fulya Mah. Mehmetçik Cad. No:26 Mecidiyeköy/İstanbul Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0 212 211 47 48 – 0 212 211 73 77

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2005 ~ Haz 30, 2005
Bogazgezisi.com ile Hem Deryadan Hem Semadan İstanbul…

Bogazgezisi.com, İstanbul’un en özel keyfi Boğaz gezileri için bütün ayrıntıları tasarlayan ve organizasyon sahibinin sağ kolu olarak çalışan bir ekip oluşturdu. Bogazgezisi.com ile hem lüks helikopterlerle gökyüzünden hem de konforlu tekneler ve yatlarla denizden Boğaz’ı ve İstanbul’u gezmek mümkün olabiliyor. Yakın zamanda Mavi Tur hizmeti de verecek olan Bogazgezisi.com online rezervasyon imkanı da sağlıyor.

Bogazgezisi.com, şirket yemekleri, özel davetler, düğünler, doğum günleri, kokteyller, partiler ve Boğaz’daki tüm aktivitelerde düşlerinizi gerçekleştirmek için çalışıyor.

Bogazgezisi.com, yat ve tekne turları dışında, özel tasarımlı, klimalı, deri koltuklu BELL 407 tipi, VIP helikopter ile de İstanbul gezilerine farklı bir renk getiriyor. Gökyüzünden İstanbul’u seyrettikten sonra Boğaz’ın güzelliğini yaşamaya teknede devam edebilirsiniz.

Yabancı misafirleriniz, iş arkadaşlarınız, dostlarınız ve tüm sevdikleriniz için en uygun organizasyonu en yaratıcı detaylarla süsleyerek büyülü zamanlar geçirmek, hayatınıza keyif katmak elinizde...

Müzik, yemek, deniz, yıldızlar, yalılar; Bogazgezisi.com ile İstanbul’un büyüleyici güzelliğine bambaşka açılardan bakabileceksiniz.

Bogazgezisi.com ile Boğaz’da gerçekleştireceğiniz tüm aktivitelerinizde, şıklık, kalite ve mükemmel hizmeti ilke edinen deneyimli ve özenli bir kadroyla çalışmanın konforunu yaşayacaksınız.

Sıradan anları unutulmaz anılara dönüştürmek ve hayatın tadını çıkarmak için www.bogazgezisi.com’u tıklamanız yeterli…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT