Hem Pratik Hem Organik

Alışveriş Alışveriş Hem Pratik Hem Organik

Tarihler: 21 Nisan 2010 Çarşamba ~ 21 Mayıs 2010 Cuma

Firma: Hipp

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2010 ~ May 21, 2010

HEM PRATİK HEM ORGANİK
Türkiye’nin tek organik biberon formülü markası Hipp, annelerin hayatını kolaylaştıracak yepyeni bir ürün sunuyor. Pratik kullanımıyla Hipp 3 Organik Sıvı Büyüme Sütü, tüm market ve eczanelerde…

Dünyanın en büyük organik üreticilerinden Alman mama markası Hipp’in ürün gamına eklediği Hipp 3 Organik Sıvı Büyüme Sütü, annelerin bir numaralı yardımcısı olacak. Pratik kullanımı ile dikkat çeken bu ürün sayesinde, ekstra biberon kullanımına gerek kalmıyor. Anneler, şişenin üzerindeki özel koruma bandını ve, kapağın ortasındaki parçacığı çıkarıp emziği takmak gibi kısa bir işlemle sütlerini hazır hale getirebiliyorlar. Bu sayede piknikte veya plajda hem hijyenik hem pratik üstelik tamamen organik şekilde bebeklerini besleyebiliyorlar. Beslenme sonrasında ise biberon temizleme derdi ortadan kalkıyor. Böylece Hipp Mama, zaten her saniyesi bir mücevher değerinde olan annelere, dakikalar hediye etmiş oluyor.

Hipp Organik Bebek Sütü, inek sütünden 20 kat daha fazla demir içeriyor, bebeklerin sağlıklı gelişimi için gerekli olan vitamin ve omega-3 yağ asitlerini içeriyor. Tüm diğer HiPP ürünlerinde olduğu gibi maksimum özen ve dikkatle işlenen ürünler, tam 260 kalite kontrol testinden geçtikten sonra satışa sunuluyor. Market ve eczanelerde bulabileceğiniz HiPP 3 Organik sıvı büyüme sütü 4’lü paketler halinde satılıyor.

Neden Organik?
Bebeklerin organları, bağışıklık ve sindirim sistemleri hayatlarının henüz yeterli olgunluğa erişmemiştir ve bu nedenle dışarıdan gelebilecek tehlikelere son derece savunmasız durumdadırlar. Çok hızlı büyüme ve gelişme evresinde olmaları nedeni ile gıda alımları fazladır ve bu nedenle gıda kaynaklı tehlikelerde fazladır. Bu tehlikeden korunmanın tek yolu ise bedenlerine aldıkları gıdaların en az kendileri kadar saf ve doğal olmasıdır.
Hipp Organik Bebek Mamaları da, 50 yılı aşkın süredir en sıkı tarım ve hayvancılık kurallarına göre üretiliyor ve hiçbir kimyasal ilaç, hormon veya antibiyotik kalıntısı içermiyor. Organik Hipp ürünleri, organik kalitedeki en iyi hammaddelerden formüle ediliyor ve en son teknolojiler kullanılarak içeriğindeki besin öğeleri en kaliteli haliyle bebeklere ulaşıyor.

Fiyat Bilgisi: Hipp 3 Organik Sıvı Büyüme Sütü 4’lü paket: 5.95 TL
www.hipp.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT