Hem Şık Hem Çılgın!

Alışveriş Alışveriş Hem Şık Hem Çılgın!

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2006 Çarşamba

Firma: Cacharel Mağazaları

Adres: CACHAREL AKMERKEZ Etiler İstanbul

Telefon: (0212) 282 26 56 -57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 31, 2006
HEM ŞIK HEM ÇILGIN!..
CACHAREL GENÇ MEZUNLARIN KABUKLARINI KIRIYOR.. SİYAH SMOKİN İÇİNDE KLASİK ŞIKLIĞINI KORUYANLARA EK OLARAK BU YAZ KOYU MAVİ VE GRİ RENKLERLE MİNİMALİST MODELLER ÖNE ÇIKIYOR. GERÇEK HAYATA İLK ADIMLARINIZDA ÜSTÜNÜZDE CACHAREL OLSUN

Cacharel, farklı çizgisi ve tasarımlarındaki detayları ile hayatınızın ilk özel anı olan mezuniyet töreninde şıklığınızı tamamlıyor. Cacharel mağazalarında bulabileceğiniz özel renklerde tasarlanan, vücuda oturan ve rahat hareket imkanı sağlayan birbirinden şık takım elbiseler ve smokinler ile bu unutulmaz gününüz hem şık hem genç hem de çılgın olsun.

Cacharel takım elbise ve smokin tasarımları, siyahın bilinen cazibesini korurken koyu mavi ve gri renklerle de klasik ve retro bir tarz yaratıyor. Takımlar, klasik üç düğmelerin yanı sıra iki düğmeli seçeneklerde sunuluyor. Pantolonlar da paçalar daralıyor ve pileli pilesiz olarak ayrılıyor. Takımları tamamlayan gömlekler de ata yaka hakimiyetini korurken ipeksi kumaş dokusu, pileli yeni çizgiler farklı biz tarz yaratıyor. Smokin ve Takım elbiseleri; değişik kesimleriyle bele bağlanan kuşaklar, yelek, saten fular, özel yapım kol düğmeleri ve papyon seçenekleri tamamlıyor.

Erkek giyiminde şıklığın ve soyluluğun simgesi olan smokini yeniden yorumlayan Cacharel, takım elbise sıkıcılığından kaçanlara bu çok özel gününde smokin tasarımlarıyla yeniden biçimlenen seçkin bir tarz sunuyor.
www.aydinli.com.tr
CACHAREL AKMERKEZ : (0212) 282 26 56 -57

CACHAREL MEZUNİYET FİYAT ARALIĞI
SMOKİN 679 YTL - 1.100 YTL
GÖMLEK 79 YTL – 99 YTL
AYAKKABI 219 YTL – 235 YTL
KEMER 79 YTL
KOL DÜĞMELERİ 69 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT