Her Kadının Pırlanta Hayali Elina ile Hayat Buluyor

Alışveriş Alışveriş Her Kadının Pırlanta Hayali Elina ile Hayat Buluyor

Tarihler: 27 Mart 2012 Salı ~ 27 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Jival

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2012 ~ May 27, 2012

Mücevher sektörünün parlayan yıldızı Jival, zarif ve büyüleyici tasarımlardan oluşan ve adı “parlak ışık” anlamına gelen yeni koleksiyonu “Elina” ile her kadının pırlantaya sahip olma arzusunu gerçekleştiriyor

Mücevher dünyasının lider markalarından Jival’in yepyeni koleksiyonu Elina, baharın canlılığını hissettiğimiz şu günlerde göz kamaştıran ışıltısıyla büyülüyor. Jival’in her zevke hitap eden ve parlak ışık anlamına gelen Elina Koleksiyonu pırlantadan vazgeçmeyen kadınların gözdesi oluyor.

Her kadının pırlanta hayalinin Jival’in tasarım ekibi tarafından özenle işlenerek hayat bulduğu bu eşsiz koleksiyonda, günlük hayatta ve özel günlerde rahatlıkla kullanılabilecek ürünler bulmak mümkün!

Taşın zarafetle buluştuğu, özgün tasarımı ve ince işçiliğiyle dikkat çeken Jival’in Elina Koleksiyonu, pırlanta severler için birbirinden şık seçenekler sunuyor. Dairesel formlardan oluşan, baharın en güzel simgesi çiçek motifleriyle işlenmiş Elina Koleksiyonu’nda kolye, küpe ve yüzükten oluşan mini setler yer alıyor. Baharın pozitif enerjisini yansıtan Jival’in Elina Koleksiyonu kendine özen gösteren kadınların şıklığını ve zarafetini tamamlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT