Her Yudumda Domates Lezzeti: Tukaş Domates Suyu

Alışveriş Alışveriş Her Yudumda Domates Lezzeti: Tukaş Domates Suyu

Tarihler: 24 Nisan 2012 Salı ~ 24 Haziran 2012 Pazar

Firma: Tukaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2012 ~ Haz 24, 2012

Her Yudumda %100 Domates Lezzeti: “Tukaş %100 Domates Suyu”

Domates ürünlerinde 50 yıllık ustalığıyla sektörün güçlü bir markası olan Tukaş, “%100 Domates Suyu” ile tüketicilere kırmızı altın domatesten gelen sağlık ve lezzeti sunuyor. Tukaş, Tetrapak kutuda ürettiği bu ürünü ile “%100 meyve suyu” pazarında büyümeyi hedefliyor.

Sağlıklı ürün tüketiminin son yıllarda önem kazanmasıyla birlikte tüketiciler, içecek olarak doğal meyve sularına yönelmeye başladı. “%100 meyve suları” kategorisinde 2011 yılı itibariyle %6.4’lük tüketim payına sahip olan domates suyu da içerdiği yüksek antioksidan nedeniyle tüketicilerin tercih ettiği içecekler arasında yer alıyor.

Likopen, potasyum, selenyum, A ve C vitaminleri içeren ve sağlık dostu bir besin olduğu bilimsel araştırmalarla kanıtlanan domates, sağlığa yararlarından dolayı sofraların “kırmızı altını” olarak tanımlanıyor. Güçlü bir antioksidan olan likopen; domates salçası, domates suyu ve ketçap gibi ürünlerde taze domatese göre çok daha yüksek oranlarda bulunuyor. Özellikle taze yaz domatesinin bulunmadığı aylarda günlük domatesten gelen lezzet ve sağlık ihtiyacının domates suyu ile karşılanması öneriliyor.

Yarım asırdır domatesi özenle işleyip, sofralara sağlıklı ve lezzetli ürünler olarak sunan Tukaş, domates ürünlerindeki 50 yıllık ustalığını “Tukaş %100 Domates Suyu” ile taçlandırıyor. “Tukaş %100 Domates Suyu”, mevsiminde tarlalardan toplanan taze domateslerden üretiliyor. “Tukaş %100 Domates Suyu”, lezzetli bir içecek olmasının yanı sıra çorba, salata, sos ve çeşitli kokteyllerin hazırlanmasında da kullanılabiliyor.

1 lt’lik Tetrapak kutuda pazara sunulan “Tukaş %100 Domates Suyu”, sebze ve meyveleri mevsiminde tüketmeye özen gösterenler için vazgeçilmez bir içecek olarak dört mevsim sofralarda yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT