Herkes Chester`ı Arıyor!

Alışveriş Alışveriş Herkes Chester`ı Arıyor!

Tarihler: 09 Nisan 2007 Pazartesi ~ 11 Nisan 2007 Çarşamba

Firma: Cheetos

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 9, 2007 ~ Nis 11, 2007
HERKES CHESTER’I ARIYOR!
Çocuklar, Şafak Sezer’le birlikte ajanlığın inceliklerini kullanarak Cheetos’un maceracı kahramanı Chester’ı bulmaya çalışıyor.
Geçtiğimiz günlerde bir anda ortadan kaybolan, nasıl kaybolduğu ve nerede olduğu bilinmeyen Chester’ı aramak için herkes seferber oluyor. Çocuklar, ajanlığın gizemli dünyasına girerek, Şafak Sezer ile birlikte başına bir şey gelmeden önce çılgın çita Chester’ı bulmaya çalışıyor.

Çocukların merakla takip ettiği ve ortadan kaybolan Chester’ın aranmasının konu edildiği Cheetos kampanyası son hızıyla devam ediyor. İlk reklam filminde Chester’ı bulma görevine atanan Komiser rolünü canlandıran Şafak Sezer, ikinci reklam filminde çocuk ajanlardan oluşan ekibiyle bazı ipuçlarını kullanarak Chester’a ulaşmaya çalışıyor. Ayrıca bu macerada çocukları birbirinden eğlenceli oyunlar ve ajanlıkla ilgili değişik hediyeler bekliyor.

Kampanya boyunca Cheetos paketlerinden, çocukların Chester’ı ararken yararlanacakları ipuçlarını içeren Gizli Ajan Kitleri çıkıyor. Gizli Ajan Kitleri ajanlığın inceliklerini öğretirken aynı zamanda eğlenceli bir oyun olarak da kullanılıyor. Gizli ajan kitinde yer alan kod adları ve ajan özelliklerini, çocukların bu özellikleri kullanarak birbirleriyle yarışabilecekleri bir oyun haline dönüşebiliyor.

Ajan Şifre Kartı
Kampanya süresince Cheetos paketlerinden ayrıca şifre kartları da çıkıyor. Bu kartların üzerinde yazan şifreler Turkcell 3191’ e SMS ile yollandığında ücretsiz ajan oyunu, logo ve melodi indirilebiliyor. Bu şifreler, aynı zamanda www.cheetos.com.tr adresinde bulunan oyunlar için kullanıldığında ekstra puan ve oyunlar için özel haklar kazanma şansı tanıyor.

Internet sitesinden ajanlık hediyeleri kazanma şansı
Cheetos’un çocuklar tarafından çok beğenilen ödüllü internet sitesi www.cheetos.com.tr kampanya boyunca sadece Chester’ ı arayan gizli ajanların kendilerini eğitebilecekleri oyunları içeriyor olacak. Sitede yer alan birbirinden eğlenceli oyunlarda en fazla puan toplayan ilk 20 kişi, her hafta Gizli Ajan hediyelerinden kazanacak. Kampanya sonunda en fazla puanı toplayacak olan ilk 5 kişi Türkiye’ de lansmanı yeni yapılan Nintendo Wii, sonraki 25 kişi de Nintendo Gameboy ile ödüllendirilecek.
Çocukların ajanlığın gizemli dünyasında maceradan maceraya atılacağı, pek çok hediye kazanacağı, birbirinden eğlenceli oyunları oynanacağı kampanya değişik sürprizlerle devam edecek.
Bakalım Komiser Şafak Sezer ve ajan çocuklar Chester’ı bulabilecekler mi?


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

benim çitosumda kırmızı kağıt çıktı bilmiyorum nedir
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT