Herkese Noel Baba Olma Fırsatı!

Alışveriş Alışveriş Herkese Noel Baba Olma Fırsatı!

Tarihler: 10 Aralık 2009 Perşembe ~ 31 Aralık 2009 Perşembe

Firma: Buldumbuldum.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2009 ~ Ara 31, 2009
Hiç tanımadığınız birinin Noel Baba’sı olmak ister miydiniz? Buldumbuldum.com Noel Baba kampanyasıyla bu yılbaşında herkese Türkiye’de hiç tanımadığı birine hediye gönderme fırsatını veriyor. Üstelik bu hediyeyi gönderen kişi de Türkiye’nin herhangi bir yerindeki hiç tanımadığı birinden bir hediye alma şansını yakalıyor. Türkiye’de kaç Noel Baba olduğunun kampanya sonunda açıklanacağı bu rekor denemesine siz de katılabilirsiniz. Buldumbuldum.com’da 31 Aralık akşamına kadar devam edecek olan bu kampanya kapsamında 9 farklı ürün seçeneği yer alıyor. Bu ürünlerin her biri sadece 19,9 TL, kargo ile birlikte 24,9 TL fiyatla buldumbuldum.com’da Türkiye’deki Noel Baba’ları bekliyor! Bu kampanyaya 18 Aralık-3 Ocak tarihleri arasında Capitol’de kurulacak buldumbuldum.com standından da katılabilirsiniz.

Herkes çocukken çoğu kez Noel Baba’nın geleceğini ve o yılbaşı için en özel hediyeyi ona vereceğini hayal etmiş ve hayal kırıklığına uğramıştır. Şimdi bu düş gerçek oluyor. Buldumbuldum.com herkese Noel Baba olma fırsatını sağlayarak, Türkiye’de hiç tanımadığı birine hediye gönderme şansını veriyor. Üstelik buldumbuldum.com ile bu hediyeyi gönderen kişi de Türkiye’nin herhangi bir yerindeki hiç tanımadığı birinden bir hediye alma şansını yakalıyor.

Buldumbuldum.com sayesinde Noel Baba olmak için tek yapmanız gereken bu kampanya kapsamındaki 9 farklı üründen bir tanesini seçerek sipariş vermek. Buldumbuldum.com, bu hediyenizi Türkiye’nin herhangi bir yerindeki hiç tanımadığınız birine ulaştırıyor ve böylelikle siz de bu yılbaşı için o kişinin Noel Baba’sı oluyorsunuz. Bu kişi Batman`da yeni doğmuş bir bebek, Rize`de yaşayan yaşlı bir nine hatta yan komşunuz bile olabilir! Kimbilir bir de bakmışsınız ki bu yılbaşından sonra Noel Baba`ya hiç inanmayan yaşlı nineler bile Noel Baba`ya inanmaya başlamışlar. Bunun karşılığında da size, verdiğiniz hediyeyle en az aynı değerde (hatta belki de çok daha değerlisi) bir hediye hiç tanımadığınız biri tarafından gönderiliyor.

Noel Baba olmak için seçebileceğiniz ürünlerin arasında; Cesur Stan, Boomix, Kutu Takvim, Iconoclasps, Elektroşok Sineklik, Stress Paul, Asılmış Harry, Tirbuşon Anahtarlık ve Zavallı Fred bulunuyor. Bu ürünlerin her biri 19,9 TL, kargo ile birlikte 24,9 TL fiyatla satışa sunuluyor. Üstelik bu kampanyanın sonunda Türkiye’de kaç Noel Baba olduğu da buldumbuldum.com’dan açıklanacak. Bu rekor denemesine siz de katılmak için acele edin! Bu kampanyaya 18 Aralık-3 Ocak tarihleri arasında Capitol’de kurulacak buldumbuldum.com standından da katılabilirsiniz.

Buldumbuldum.com’da ürünler, en uygun fiyatla, çok hızlı bir şekilde, istenirse hediye paketi içinde adrese teslim ediliyor. Üstelik ürünü kargodan teslim alırken ücreti kapıda nakit olarak da ödeyebiliyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT