Hesabını Bilene Bonus Card’dan Hediye!..

Alışveriş Alışveriş Hesabını Bilene Bonus Card’dan Hediye!..

Tarihler: 02 Ekim 2009 Cuma ~ 02 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Garanti Bonus Card

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2009 ~ Kas 2, 2009
Hesabını Bilene Bonus Card’dan Hediye!..
Bedavası en bol kredi kartı Garanti Bonus Card, hem bilinçli müşterilerini ödüllendirmek hem de daha fazla kazandırmak amacıyla her ay ne kadar harcadığını bilen Bonus Card sahiplerine eşsiz bir fırsat sunuyor. “Sözünüze Hediye” isimli kampanya kapsamında, 12 ay boyunca her ay ne kadar harcama yapacağını öngörüp, belirli bir tutarda harcama sözü veren Bonus Card kullanıcılarını, Arçelik’ten harika hediyeler bekliyor. Kampanyadan faydalanan Bonus Card kullanıcıları aynı zamanda tüm alışverişlerden de bonus kazanmaya ve bedava alışveriş yapmaya devam ediyor.

Geliri doğrultusunda minimum aylık harcama tutarını belirleyen bilinçli Bonus Card sahipleri, aylık 1.000 TL harcama sözüne karşılık ekmek yapma makinesi kazanırken, harcama tutarı yükseldikçe çamaşır makinesinden notebook’a, bulaşık makinesinden lcd televizyona kadar birçok değerli hediyeye sahip olabiliyor.

Bonus Card’ın, kart sahipleri için bir ürün özelliği olarak sunduğu ve her dönemde faydalanılabilecek Sözünüze Hediye kampanyası, ilerleyen günlerde farklı ürün ve markalarla daha da genişletilip zenginleştirilecek.

Bonus Card sahipleri, Arçelik ile yapılan kampanyaya, 31 Aralık 2009 tarihine kadar Garanti şubeleri, çağrı merkezi ve internet şubesi üzerinden kampanyaya başvurabilecek. Başvuruyla birlikte harcama sözü veren müşteriler, tercih ettikleri Arçelik ürününü herhangi bir Arçelik satış noktasından teslim alabilecek. Bonus, Aynalı Bonus, Çevreci Bonus, Bonus Trink, Fenerbahçe Bonus, Bonus Şeffaf ve Flexi sahipleri kampanyadan yararlanabilecek.
www.bonus.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT