Hey çocuklar! K’nex’in Türkçe internet sitesi açıldı

Alışveriş Alışveriş Hey çocuklar! K’nex’in Türkçe internet sitesi açıldı

Tarihler: 20 Şubat 2006 Pazartesi ~ 25 Şubat 2006 Cumartesi

Firma: K`nex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2006 ~ Şub 25, 2006
K’NEX’in sihirli dünyası tamamen Türkçe içerikle artık internette
Hey çocuklar! K’NEX’in Türkçe internet sitesi açıldı

Tamamen Türkçe içerikle özel olarak hazırlanan K’NEX internet sitesi www.dkare.com.tr adresinde yayına başladı. Sitede açılan K’NEX Fan Club’a üye olan her 100. kişiyi sürpriz armağanlar bekliyor. Üstelik yaptıkları K’NEX modeliyle birlikte fotoğrafını gönderen miniklerin resimleri internet sitesinde yayınlanıyor.

Dünyanın dört bir yanında çocukların sevgilisi olan K’NEX oyuncaklarının artık Türkiye’ye özel bir internet sitesi var. Tamamen Türkçe olarak hazırlanan internet sitesinde ülkemizde bulabileceğiniz tüm K’NEX modellerini yakından inceleyebiliyorsunuz. Sitede aynı zamanda model yaparken yararlanabileceğiniz pek çok faydalı ipucu ve pratik bilgi de yer alıyor. Bunun yanı sıra minikler internet sitesi üzerinden K’NEX Fan Club’a üye olabiliyorlar. Üstelik K’NEX Fan Club üyelerini pek çok sürpriz armağan bekliyor. www.dkare.com.tr adresine gidip Fan Club’a üye olan her 100. kişi K’NEX’ten muhteşem bir hediye kazanıyor.

Ülkemizdeki tüm K’NEX meraklılarını bir araya getirmeyi hedefleyen site, miniklerin yaptıkları modellerin fotoğraflarını da yayınlıyor. K’NEX meraklıları, yaptıkları modellerin fotoğrafını çekerek internet sitesine gönderebiliyorlar. Böylece minikler yaptıkları modellerin fotoğraflarını site sayesinde dünyanın dört bir yanındaki K’NEX meraklılarıyla paylaşabiliyor, ilgi çekici K’NEX bilgilerini internet üzerinden herkese duyurabiliyorlar.

K’NEX’in Türkiye distribütörü D Kare’nin internet sitesi olan www.dkare.com.tr adresinde, K’NEX özel sitesinin yanı sıra dünyanın en çok tercih edilen çocuk ve bebek ürünleri markaları arasında yer alan Litaf’ın ürünlerine de yer veriyor. www.dkare.com.tr adresini ziyaret edenler hem K’NEX oyuncakları hem de Litaf ürünleri ve kullanım alanları konusunda ayrıntılı bilgi edinip, promosyon ve avantajlar hakkında herkesten önce bilgi sahibi olabiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT