Hisar, Altının Işıltısını Yeni Yılda Sofralara Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Hisar, Altının Işıltısını Yeni Yılda Sofralara Taşıyor

Tarihler: 15 Aralık 2010 Çarşamba ~ 15 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: Hisar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2010 ~ Oca 15, 2011

Şık ve kaliteli ürünleriyle sofralarda fark yaratan Hisar, yılbaşında ışıl ışıl sofralar hazırlamanızı sağlıyor. Hisar Floransa Altın Bone China Yemek Takımı ve Milano Diamondline Dekorlu Altın Saten Çatal Kaşık Bıçak Takımı ile yeni yılın en görkemli sofraları kuruluyor.

Oval ve sade formuna altın yaldızlı şeritlerin hareket kattığı Floransa Altın Bone China Yemek Takımı, yılbaşı sofranıza göz alıcı bir ışıltı katıyor. Bone china zarafetini altının ışıltısıyla bir araya getirerek yılbaşı sofralarına taşıyan takım 85 parçadan oluşuyor.

Altının Swarovski ile buluştuğu Milano Diamondline Dekorlu Altın Saten Çatal Kaşık Bıçak Takımı ise, yılbaşı sofralarına eşsiz bir yorum katıyor. 89 parçadan oluşan bu şık set ile zengin sofralar kurabilirsiniz.

Hisar, ışltısı ve görkemi ile yeni yılın baştan çıkartan sofralarına imza atmakla kalmaz misafirlerinize unutulmaz anlar yaşatmanızı da sağlar. Floransa Altın Bone Chine Yemek Takımı 1.850 TL, Milano Diamondline Dekorlu Altın Saten Çatal Kaşık Bıçak Takımı ise, 2.522 TL satış fiyatı ile tüm Hisar mağaza ve satış noktalarında tüketiciyle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT