Hisar`dan Evleneceklere Müjde

Alışveriş Alışveriş Hisar`dan Evleneceklere Müjde

Tarihler: 22 Nisan 2011 Cuma ~ 22 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Hisar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2011 ~ May 22, 2011

Hisar çeyiz setlerinde uyguladığı büyük kampanya ile evleneceklere eşsiz bir fırsat sunuyor.

Hisar, Bahama Çeyiz Seti kampanyası ile evlilik hazırlıkları yapanların hem bütçelerine, hem de zevklerine hitap ediyor. Çatal kaşık bıçak setlerinden tencere takımlarına, cezve takımlarından çay setlerine kadar şık ve kullanışlı parçalardan oluşan çeyiz setleri, mutfakların ve yemek masalarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

141 parçadan oluşan Bahama Çeyiz Seti, modern çizgi ve şık desenleri ile kusursuz sunumlar için mükemmel bir seçim oluyor. Paslanmaz çelikten tencere takımları, sağlıklı yemekler hazırlanmasını sağlıyor. Çeyiz setlerinin olmazsa olmazı çatal, kaşık ve bıçak setleri ise, 5 ayrı modelden oluşuyor. Çiftler bu modellerden beğendiğini seçerek, sofralarının şıklığını tamamlayacaklar.

Bahama Çeyiz Seti’nde, 89 parça çatal-kaşık-bıçak seti, 9 parça Bahama tencere seti, 9 parça Mercury yapışmaz tencere Seti, 4 parça Bahama çaydanlık ve demlik takımı, 4 parça Bahama çelik cezve seti, 6 lt Monaco Düdüklü Tencere, 13 parça Roma çay seti, 6 adet çay bardağı, 6 parça sahan seti ve ahşap kutu yer alıyor.

Bahama Çeyiz Seti 2.410 TL yerine sadece 1.750 TL satış fiyatı ile tüm Hisar mağaza ve satış noktalarında evlilik hazırlığı yapanları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT