Hisar’dan Evleneceklere Müjde

Alışveriş Alışveriş Hisar’dan Evleneceklere Müjde

Tarihler: 28 Ocak 2011 Cuma ~ 28 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Hisar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2011 ~ Şub 28, 2011

Hisar çeyiz setlerinde uyguladığı büyük kampanya ile evleneceklere eşsiz bir fırsat sunuyor.

Hisar, Monaco Porselenli ve Kare Porselenli Çeyiz Setleri’nde uyguladığı kampanya ile evlilik hazırlıkları yapanların hem bütçelerine, hem de zevklerine hitap ediyor. Yemek takımlarından çatal kaşık bıçak setlerine, tencere takımlarından cezve takımlarına kadar şık ve kullanışlı parçalardan oluşan çeyiz setleri, mutfakların ve yemek masalarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Çeyiz setlerindeki porselen yemek takımları, modern çizgi ve şık desenleri ile sunumlarında kusursuz bir görüntüye sahip olmak isteyenler için mükemmel bir seçim oluyor. 304 kalite paslanmaz çelikten üretilen tencere takımları ise, dayanıklılığı ile uzun yıllar mutfaklardaki yerini koruyor.

Çeyiz setlerinin olmazsa olmazı çatal, kaşık ve bıçak setleri ise, 5 ayrı modelden oluşuyor. Çiftler bu modellerden beğendiğini seçerek, sofralarının şıklığını tamamlıyor.

194 parçadan oluşan Hisar Monaco Çeyiz Setleri’nde, 85 parça porselen yemek takımı, 89 parça çatal-kaşık-bıçak seti, 9 parça tencere seti, 4 parça çaydanlık ve demlik takımı, 6 lt düdüklü tencere ve ahşap kutu yer alıyor.

Monaco Porselenli Çeyiz Seti 3.090 TL yerine 1.950 TL, Monaco Kare Porselenli Çeyiz Seti ise 3.412 TL yerine sadece 2.150 TL satış fiyatı ile tüm Hisar mağaza ve satış noktalarında evlilik hazırlığı yapanları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT