Hisardan Hem Fonksiyonel Hem de Şık Bir Tasarım

Alışveriş Alışveriş Hisardan Hem Fonksiyonel Hem de Şık Bir Tasarım

Tarihler: 16 Ağustos 2010 Pazartesi ~ 15 Eylül 2010 Çarşamba

Firma: Hisar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2010 ~ Eyl 15, 2010

Hisar, kalabalık iftar sofraları hazırlığını kolay ve keyifli bir hale getiriyor. Artık Monaco Düdüklü Tencere ile kısa sürede lezzetli ve sağlıklı yemekler yaparak, misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabileceksiniz.

Hisar, Monaco Düdüklü Tencere, fonksiyonel tasarımı ile mutfaklar da kullanım kolaylığı sağlarken, sağlıklı ve iyi pişen yemekleri sofranıza getiriyor. Geniş iç hacmi ile kalabalık sofralar için yemek hazırlamayı pratikleştiren Monaco Düdüklü Tencere, mutfaktaki sağ kolunuz oluyor.

İndüksiyon ocaklarda da kullanım olanağı sunan Monaco Düdüklü Tencere, ısının eşit olarak yayılmasını sağlayan özel tabanı ile yemeğin eşit oranda pişmesini sağlıyor. Isıdan ve zamandan %50 tasarruf sağlayan tencere aynı zamanda, son derece güvenli olmasıyla da dikkat çekiyor.

Monaco Düdüklü Tencere cam kapak hediyesi ile hem düdüklü, hem de çelik tencere olarak kullanım özelliğine sahip. Tasarımı, teknolojisi ve kalitesi ile düdüklü tencere kavramını farklı bir boyut katan Hisar Monaco Düdüklü Tencere, tüm Hisar mağaza ve satış noktalarında tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT