Hisar’dan Yeni Yılın İlk Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Hisar’dan Yeni Yılın İlk Kampanyası

Tarihler: 06 Ocak 2011 Perşembe ~ 06 Şubat 2011 Pazar

Firma: Hisar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2011 ~ Şub 6, 2011

Tüketicilerin mutfak ve sofralardaki her ihtiyacına cevap veren Hisar, Ocak ayına özel kampanyası ile öne çıkıyor. 9 parçadan oluşan Hisar Monaco Tencere Seti, 590 TL yerine 445 TL fiyatı ve spagetti tencere hediyesi ile satışa sunuluyor.

Hisar Monaco Tencere Seti, kaliteli ve ısıyı eşit dağıtan çelik gövdesi, siyah, gold, kırmızı, gri, sedef renklerdeki kulp ve kapakları ile mutfaklara renk katıyor. Farklı boy tencerelerden ve tavadan oluşan 9 parçalık set, dayanıklı yüzeyi ile de tüketicilerine güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunuyor.

Ocak ayı içerisinde 590 TL yerine sadece 445 TL ödeyerek sahip olacağınız Monaco Tencere Seti, Spagetti Tencere hediyesi ile birlikte mutfağınızdaki en iyi yardımcınız olacak.

Yeni yılın ilk ayında tencere setlerini yenilemek isteyenler için büyük bir fırsat olan kampanyayı kaçırmak istemiyorsanız, Ocak ayında Hisar satış noktalarına uğramayı sakın unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT