Hollywood yıldızları da çikolata yer

Alışveriş Alışveriş Hollywood yıldızları da çikolata yer

Tarihler: 05 Kasım 2007 Pazartesi ~ 05 Kasım 2007 Pazartesi

Firma: Magnum Çİkolata

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2007 ~ Kas 5, 2007
Hollywood Yıldızları da Çikolata Yer
NBA yıldızı Tony Parker’la evlenen Umutsuz Evkadınları dizisinin seksi yıldızı Eva Longoria, yegane kaçamağının“Magnum Çikolata” olduğunu açıkladı. Magnum Çikolata’nın reklam yıldızı olan Longoria, kendisini çikolata uzmanı olarak tanımlıyor ve “Çikolata her zaman seksidir” diyor. Longoria, çikolata aşkına rağmen formunu korumasının sırrını “dengeli yaşam olarak” açıklıyor.

Dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilen Umutsuz Evkadınları (Desperate Housewives) dizisinin Gabriela’sı Eva Longoria, Magnum Çikolata’nın reklam yıldızı oldu. “Çikolata her zaman seksidir” diyen Longoria, kendisini “çikolata uzmanı” olarak tanımlıyor.

Mutluluk verme özelliği ve eşsiz lezzetiyle kadınların vazgeçilmez yiyeceği olan çikolatanın bir tutku olduğunu kaydeden Longoria, “Çikolata lezzetten öte insanın duygularına hitap eden bir yiyecek” diye konuşuyor.

Los Angeles’ta çekilen ‘Otelin Kraliçesi’ isimli reklamın setinde Türkiye’ye özel olarak soruları yanıtlayan Longoria, çekimler boyunca bolca tükettiği Magnum Çikolatalar’dan hiç şikayetçi olmadığını söyledi. ABD’de bulunmadığından her gün Magnum Çikolata yeme şansı olmadığını belirten ünlü yıldız, Magnum Çikolata’nın Türkiye’de büyük bir ilgi görmesine şaşırmadığını kaydetti. Longoria “Ben de Türkiye’de yaşasaydım her gün Magnum Çikolata yerdim. Bu yüksek kalite, zenginlik, seksilik, şımartılma duygusu Magnum’u çok özel yapıyor ve zaten eşsiz bir lezzete sahip. Çok zengin, çok fazla ürünü var” dedi.

Geçtiğimiz aylarda evlendiği NBA yıldızı Tony Parker’ın Türkiye’ye geldiğini ve çok beğendiğini söyleyen Longoria, “Ben de Türkiye’yi görmek istiyorum” dedi.
Longoria, çikolata aşkına rağmen formunu korumasının sırrını “dengeli yaşam olarak” açıklıyor: “Hayatı dengelemek için hem disiplin hem de kaçamaklar gerekiyor. Neden bu çikolatayla yapılmasın?”
Magnum Infinity, Magnum Essence ve Magnum Praline’den oluşan Magnum Çikolata serisi fındıklı, karamelli ve bitter çeşitleriyle toplam altı farklı lezzet deneyimi sunuyor.
“Magnum Çikolata’yı ve çikolatanın şeklini seviyorum, çok seksi” diyen Longoria, “İçinde dolgu çikolatası var. O kremamsı dolgusuna bayılıyorum. Çok çeşitli olmasından hoşlanıyorum. Herkes için keyifli bir ürün, çünkü herkes farklı çikolata sever. Bazıları sütlü, bazıları siyah, bazıları dolgulu çikolata tercih eder” diye konuşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT