Hollywood Yıldızlarının Gençlik Sırrı

Alışveriş Alışveriş Hollywood Yıldızlarının Gençlik Sırrı

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Ocak 2011 Cuma

Firma: Quantum Pulse Vibe Machine

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Oca 7, 2011

Hollywood Yıldızlarının Gençlik Sırrı Türkiye’de…

Yıllara meydan okumak, zinde kalmak ve her daim genç görünmek isteyenler için “Quantum Pulse Vibe Machine” artık Türkiye’de!

Yıllar ilerlerken gençlik hormonlarımız azalır ve yaşlanmaya başlarız. Ancak yaşlanma sürecini tersine çevirebilmek için artık farklı yollar aramanıza gerek yok. Amerika’da bir mucize olarak nitelendirilen ve Türkiye’den Nasuh Mahruki, Nevşah Fidan, dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarından Lance Armstrong, Sally Field, Denzel Washington ve Ivana Trump gibi ünlülerin de tercihi olan Quantum Pulse Vibe Machine Nun Body&Soul Works’de sizleri bekliyor.

Her yaştan kişinin kullanabildiği ve ihtiyacına göre seans ile sürenin değiştiği cihaz, 30 saniye ile 10 dakika arasında değişen sürelerle kullanılıyor. Danışman yardımıyla almanız gereken seans takviminin belirlendiği cihazın hiçbir yan etkisi olmaması ve herkes tarafından kullanılabilmesi onu benzerlerinden ayıran en büyük özelliği! Quantum Pulse Vibe Machine, vücuttan toksin atımını hızlandırır, duygusal ve fiziksel enerjiyi dengeler, zihinsel odaklanmayı sağlar, fiziksel performansı artırır ve yaşlanmayı önler! Kısaca yaşamınızı iyileştirmenizde en büyük yardımcınız olur. Üstelik kullanımı kolay, hızlı, etkili ve ekonomik!

Yaşamını daha da güzelleştirmenin yollarını arayanlar “Nun Body&Soul Works” de ruh ve beden güzelliklerini keşfetmenin keyfini çıkarabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT