Hollywood’un Anti-aging Tercihi: Power Plate

Alışveriş Alışveriş Hollywood’un Anti-aging Tercihi: Power Plate

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 26 Eylül 2007 Çarşamba

Firma: Power Plate

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 26, 2007
Hollywood’un Anti-aging Tercihi POWER PLATE Yeni Studio’ları ile Türkiye’de Hızla Yayılıyor…

Yeni Power Plate Studio’lar Nişantaşı ve Yeşilköy’de Açılıyor.
Geçtiğimiz yıllarda İsviçre`de "Yılın Anti-Aging Cihazı" seçilen, Power Plate’in geliştirdiği Power Plate Studio konsepti, tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de hızla yayılıyor. Türkiye’de gördüğü yoğun ilgi sebebiyle büyüme kararı alan Power Plate, Nişantaşı ve Yeşilköy Studio’ları ile Power Plate Studio zincirine 9. halkayı ekliyor. Anti-aging alanında Hollywood’un öncelikli tercihi olan Power Plate, başta Oscar ödüllü sinema sanatçısı Hillary Swank olmak üzere, ilerleyen yaşlarına rağmen hala düzgün fizikleriyle dikkat çeken Sting, Madonna Kylie Minogue, Julia Roberts, Demi Moore, Don Johnson ve Clint Eastwood gibi dünyaca ünlü bir çok yıldız tarafından kullanılıyor.

Hollywood Neden Power Plate’i Tercih Ediyor ?
“Million Dolar Baby” filminin Oscar ödüllü yıldızı Hillary Swank, Power Plate’in özellikle geliştirmeyi hedeflediği spesifik kasları çalıştırdığını, yoğun iş temposuna rağmen kısa sürede sonuç alabildiğini, çalışma sonrası kendisini çok formda hissettiğini belirtiyor. Clint Eastwood ise golf sahalarında başarılı olabilmek için önce vücudunun hazır ve esnek olması gerektiğine inanıyor. Yeşil sahaya çıkmadan önce hızlı ve etkili bir çalışma için Power Plate’i tercih ettiğini vurguluyor. Sting, turneleri sırasında uzun yolculuklara dayanabilmek ve gece performanslarında zinde olabilmek için Power Plate kullanıyor. “Neden Power Plate?” sorusu için de kısa bir cevap veriyor, “İyi hissetmek ve iyi görünmek için.”

Geleceğin Teknolojisi Power Plate… Rus bilim adamları tarafından astronotların vücut yapılarını güçlendirmek için geliştirilen, NASA uzmanlarınca son haline getirilen Power Plate, modern toplumun anti-aging ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir devrim niteliği taşıyor.

Power Plate, haftada sadece 3 gün 10’ar dakikalık seanslarla kullanıcılarının vücut kaslarını sıkılaştırıyor ve zinde bir görünüm kazanmalarını sağlıyor. Kısa süreli seansları ve çok kısa sürede gözlemlenen etkileriyle kullanıcılarına zaman kazandıran Power Plate, özellikle iş ve sanat dünyası tarafından tercih ediliyor. Londra, Amsterdam, Atina ve Barselona başta olmak üzere tüm dünyada büyük ilgi gören Power Plate’in, sadece Paris’te 100’den fazla stüdyosu bulunuyor.

Bugünlerde, Nişantaşı ve Yeşilköy Studio’ları hizmete giren Power Plate, kullanıcıların yoğun ilgisi sebebiyle franchising sistemi ile farklı bölgelerde büyümeye devam etmeyi hedefliyor. Power Plate, özel stüdyolar haricinde Türkiye’nin önde gelen spor merkezleri, estetik ve güzellik merkezleri, medikal ve fizik tedavi merkezleri, welness ve SPA’lar, otel, tatil köyleri ve fitness salonları tarafından da tercih ediliyor. Power Plate aynı zamanda, kişisel kullanıcılar için geliştirilmiş özel modelleri ile evlerde de çalışma imkanı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT