Hollywood’un Ünlü Nefesi Artık Türkiye’de!

Alışveriş Alışveriş Hollywood’un Ünlü Nefesi Artık Türkiye’de!

Tarihler: 02 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 05 Temmuz 2007 Perşembe

Firma: Hint Mint

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2007 ~ Tem 5, 2007
Hollywood’un ünlü nefesi artık Türkiye’de!
Doğal aromasıyla Hollywood’un ve tüm dünyanın vazgeçemediği nane şimdi Türkiye’de!

Eğer bugüne kadar nane şekerinin büyükanneniz zamanında popüler olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Fikrinizi değiştirmenin zamanı geldi. Hint Mint tüm dünyada ünlülerin elinden düşürmediği tek nane…

Hint Mint 1999’da Hollywood, Amerika’da üretilmeye başlanıp kısa sürede dünyanın birçok yerinde “En Sevilen Nane” olmayı başardı. Hint Mint sadece Amerika’da değil Japonya, İngiltere, İtalya ve tüm Avrupa’da büyük ilgi görüyor.

George Clooney, Jeniffer Lopez, Brad Pitt, Kirsten Dunst, Kid Rock, Jamie Foxx, Teri Hatcher, Laurence Fishburne, Benicio Del Toro, Chris Rock, Nicolette Sheridan gibi dünyaca ünlü yıldızlar sevgilileriyle yakalandıklarında köşe bucak kaçarlarken, vazgeçemedikleri “Hint Mint”leriyle yakalandıklarında gururla poz veriyorlar. Hint Mint tüm dünyada takip edilen en önemli etkinliklerin de vazgeçilmezi oluyor. Günümüzün en önemli ödül geceleri olan Oscar, EMMY, Mtv Müzik Ödülleri, Golden Globes, Amerika Müzik Ödülleri ile New York ve Los Angeles’ taki birçok etkinliğe misafir oluyor.

George Clooney Hint Mint mi çiğniyor?
Tabi ki yalnızca George Clooney değil Brad Pitt, Jennifer Lopez gibi Emmy, Oscar ve MTV Müzik ödülleri için kırmızı halı üzerinde yürüyen Hollywood yıldızlarının çoğu Hint Mint’i tercih ediyor. Nicolette Sheridan, Kirsten Dunst bu nanelerin hayranları arasında. Hint Mint’in şık kutularına şov ve moda dünyasının en gözde organizasyonlarında, lüks marketlerde ve butik otellerin VIP suitlerinde rastlamak çok kolay.

Doğal karışımlardan oluşan lezzeti ile gönüllerde taht kuran Hint Mint, şık metal kutusu ile de dikkat çekiyor. %100 bitkisel ve doğal olan Hint Mint çikolata, tarçın, meyan kökü, yeşil nane ve yeşil çay aromalı çeşitlerini her biri ayrı zariflikte kutularında sunuyor. Her zevke göre bir Hint Mint çeşidi bulunuyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT