Hoş Kokulu, Ferah ve Tertemiz Bir Deneyim; Rok Mint

Alışveriş Alışveriş Hoş Kokulu, Ferah ve Tertemiz Bir Deneyim; Rok Mint

Tarihler: 06 Mart 2012 Salı ~ 06 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Molton Brown

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2012 ~ May 6, 2012

Birbirinden özel ve farklı içerikteki el kremleri ve jelleri, sabunları ve şampuanları, vücut losyonları ve bakım ürünleri ile tanınan İngiliz markası Molton Brown yeni Rok Mint serisi ile ferahlığı ve antibakteriyel özelliği sayesinde temizliği ellerinize taşıyor...

Fesleğen, böğürtlen ve nane aromaları içeren yeni Rok Mint serisi, elleri pürüzsüzleştirip korurken etkisi klinik olarak kanıtlanmış antibakteriyel bakım da sağlıyor.

Yoğun kokulu serinin formülünde bulunan süzülmüş fermente rok turpu, geniş spektrumlu ve kötü kokulara yol açan bakterilere karşı koruma sağlarken cildin nem düzeyini de dengeliyor. Rok Mint rahatlatıcı el losyonu ise shea yağı kompleksiyle cildin nem kaybetmesini önlerken teninize kadifemsi bir yumuşaklık veriyor.

Molton Brown’ın egzotik kokular, renk ve ürün yenilikçiliği alanlarındaki uzmanlığını ortaya koyan yeni Rok Mint serisi, bu ilkbahar adından çok söz ettireceği gibi, Molton Brown’ın mevcut el ve vücut koleksiyonunu da zenginleştirecek.

Dünyanın birçok noktasında Selfridges ve Harrods gibi ünlü mağaza zincirlerinin yanı sıra, lüks otel ve SPA’larda da karşımıza çıkan Molton Brown, Türkiye’de tüm V2K Designers, Vakkorama mağazaları ve www.mbturkey.com web sitesi aracılığı ile satışa sunuluyor.

Daha fazla bilgi ve online alışveriş için: www.mbturkey.com

Ürünlerin tavsiye edilen son kullanıcı fiyatları:

Rok Mint Hand Wash (300 ml) : 50 TL
Rok Mint Hand Lotion (300 ml) : 50 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT