Hosting alanlara TV ve DVD hediye

Alışveriş Alışveriş Hosting alanlara TV ve DVD hediye

Tarihler: 13 Mart 2006 Pazartesi ~ 20 Mart 2006 Pazartesi

Firma: turkticaret.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2006 ~ Mar 20, 2006
TURKTICARET.Net’in TV ve DVD hediye kampanyası yoğun ilgi gördü. Stoklar tükenmeden yetişen kazanıyor...<(b>

Hosting alanlara TV ve DVD hediye TURKTICARET.Net’in “Hosting alanlara TV ve DVD oynatıcı hediye” kampanyası büyük ilgi gördü. Yalnızca bir ay içerisinde yüzlerce kişinin yararlandığı kampanyanın stokları tükenmek üzere.

Ülkemiz internet sektörünün öncü ismi TURKTICARET.Net’in hediye kampanyası büyük ilgi gördü. TURKTICARET.Net, web alanı ve Webkolik paketi alan ya da mevcut aboneliğini uzatan herkese TV ve DVD oynatıcı armağan ediyor. Kampanyadan yalnızca 1 ay içerisinde yüzlerce kişi yararlandı. TV ve DVD oynatıcı stoklarının tükenme noktasına geldiği belirtilen kampanyadan yararlanmak istiyorsanız acele edin.

TURKTICARET.Net’in benzersiz kampanyası dahilinde, 2 yıl süreli web alanı ya da Webkolik paketleri DVD oynatıcı, 3 yıl süreli paketler ise çekilişsiz kurasız TV kazandırıyor. Üstelik mevcut paket sahipleri de üyeliklerini uzatarak kampanyadan yararlanabiliyorlar. Kampanyada ayrıca sitelerini arama motorlarına kayıt yaptırmak isteyenler de unutulmuyor. TURKTICARET.Net’in sunduğu arama motorlarına kayıt hizmeti için 12 kredi satın alan herkes DVD oynatıcı kazanıyor. TURKTICARET.Net’in tüm üyeleri ve bayileri kampanyadan yararlanabiliyorlar. Hediyelerin teslimatı ise en geç 1 ay içerisinde kargo ile gerçekleştiriliyor.

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi www.turkticaret.net adresinde yer alıyor.

TURKTICARET.Net hakkında: 2000 yılında kurulan TURKTICARET.Net, Türkiye’nin KOBİ`lere yönelik en büyük elektronik pazaryeridir. Kuruluşundan bu yana geçen 6 yıl içerisinde KOBİ’ler için bir “bilgi platformu”na dönüşen TURKTICARET.Net, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle internet hizmetleri ve yurtiçi - yurtdışı elektronik pazaryeri işletmeciliği alanlarında faaliyet göstermektedir. TURKTICARET.Net, internet sitelerinin istatistiklerini dünya çapında tutan ve bu konuda referans noktası kuruluş olan Alexa.com tarafından Türkiye’nin en çok ziyaret edilen 100 internet sitesi arasında gösterilmektedir. TURKTICARET.Net aynı zamanda dünya hosting pazarında da ilk 150 şirket içerisinde yer almaktadır. 150.000 üyesi olan TURKTICARET.Net, internet sektörümüzde Türkiye genelinde yaygın ofis ağıyla faaliyet gösteren tek firmadır. Hosting ve internet hizmetlerine yönelik çözümlerde pazar lideri olan TURKTICARET.Net, Google AdWords reklam programı için Google tarafından ülkemizde pazarlama ortağı olarak tercih edilmiştir. TURKTICARET.Net, internetin teknik koordinasyonunu küresel çapta gerçekleştiren bir kuruluş olan ICANN’e üyedir ve TURKTICARET.Net,Inc. adıyla ABD’de de faaliyet göstermektedir. TURKTICARET.Net hakkında daha fazla bilgi www.turkticaret.net adresinden edinilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT