Hotel Dedeman İstanbul’dan Öğretmenlere Özel İndirim

Alışveriş Alışveriş Hotel Dedeman İstanbul’dan Öğretmenlere Özel İndirim

Tarihler: 21 Kasım 2005 Pazartesi ~ 24 Kasım 2005 Perşembe

Firma: Hotel Dedeman İstanbul

Adres: Yıldız Posta Caddesi No: 52 Esentepe İstanbul Esentepe İstanbul

Telefon: 0212 274 88 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2005 ~ Kas 24, 2005
Hotel Dedeman İstanbul’dan Öğretmenlere Özel İndirim

Türkiye’yi geleceğe taşıyacak, çağdaş dünyanın bir parçası yapacak eğitim sisteminin temel taşı olan öğretmenlere yönelik olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel programlar hazırlayan Hotel Dedeman İstanbul, öğretmenlere konaklamadan Life Style Health & Beauty Center’a kadar birçok hizmette yüzde 25’e varan indirim imkanı sunuyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Hotel Dedeman İstanbul’da gönüllerince bir gün geçirmek isteyen öğretmenler, gün boyunca Dedeman Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerinden yüzde 25 indirimli olarak faydalanabilecekler. İstanbul’un en büyük havuzlarından birine sahip Hotel Dedeman İstanbul’un Life Style Health & Beauty Center’ında, her türlü spor, güzellik ve bakım hizmetlerinden yüzde 15 indirimli yararlanabilecek öğretmenler, ayrıca geceyi Hotel Dedeman İstanbul’da geçirmek istemeleri halinde de Öğretmenler Günü için özel olarak uygulanacak indirimli konaklama paketinden faydalanabilecekler.

Öğretmenler Günü’nde, huzur evlerinde bulunan emekli öğretmenleri de unutmayan Hotel Dedeman İstanbul, 22 Kasım akşamı Beşiktaş Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte İstanbul’da ki Dinlenme ve Bakımevleri’nde kalan yaklaşık 100 emekli öğretmeni misafir edecek. Özel bir etkinlik kapsamında Group Tequila ve Buğra Uğur’un yapacakları müzikler eşliğinde ağırlanacak emekli öğretmenler için gecede Levent Kız Meslek Lisesi’nin halk oyunları ekibi de özel bir gösteri yapacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT