Hotel Dedeman İstanbul’dan Sağlık ve Güzellik İçin Kış Fırsatı...

Alışveriş Alışveriş Hotel Dedeman İstanbul’dan Sağlık ve Güzellik İçin Kış Fırsatı...

Tarihler: 28 Kasım 2005 Pazartesi ~ 02 Aralık 2005 Cuma

Firma: Hotel Dedeman İstanbul

Adres: Yıldız Posta Caddesi No: 52 Esentepe İstanbul Esentepe İstanbul

Telefon: 0212 274 88 00/8900

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2005 ~ Ara 2, 2005
Hotel Dedeman İstanbul’dan Sağlık ve Güzellik İçin Kış Fırsatı...

Life Style Health&Beauty Center sağlık ve estetiğin vazgeçilmezlerini aynı çatı altında toplayan Hotel Dedeman İstanbul , 28.11.2005 – 02.12.2005 tarihleri arasında Cildinizi Analiz etmek üzere sizleri ücretsiz bakım promosyonumuza davet ediyor.

Kaliteli ve üretken bir yaşam sürerek vücudunu zinde tutmak, şehir yaşamının ve yoğun iş temposunun getirdiği stresi üzerinden atmak isteyenlerin yolu bu kış da Hotel Dedeman İstanbul’dan geçecek.

Hotel Dedeman İstanbul, Life Style Health & Beauty Center’da doğal cilt bakımları ile kendinizi güzel, enerjik ve mutlu hissedeceksiniz. Bu doğal ortama sizi de katmak ve yaşam felsefenizi Decleor bakımları ile tamamlamak için önceden randevu alanların ücretsiz cilt analizlerini yapan Hotel Dedeman İstanbul, Life Style Health&Beauty Center’da sağlıklı ve iyi bir yaşam için kışa özel fırsatlar sunuyor.

İstanbul otelleri içindeki en büyük kapalı havuzlardan birini konuklarının hizmetine sunan Hotel Dedeman İstanbul Life Style Health&Beauty Center , jakuzi , sauna, solaryum ve bakım odaları gibi hizmetleriyle de sağlıklı bir yaşam sunuyor.

Cildine ve sağlığına özen gösterenlerin İstanbul’daki adresi olan Hotel Dedeman İstanbul Life Style Health&Beauty Center modern ve rahat bir spor ortamında sunduğu sağlık programları ile istenilen forma kısa sürede kavuşulmasını sağlıyor.

Yüzerek stres atın
İstanbul’daki oteller içinde en büyük kapalı havuzlardan birine sahip olan Hotel Dedeman İstanbul’un tropik bir görüntüye sahip olan 30ºC lik havuzu kesintisiz spor keyfi sunuyor.

Bununla birlikte 39ºC sıcaklıktaki 7 istasyonlu jakuzi , 89ºC limitli 23 kişilik sauna , 9ºC lik 3 x 5 metre büyüklüğünde şok havuzu ve 24.000 W’lık çift taraflı solaryumla sağlıklı ve iyi yaşam için eksiksiz bir hizmet sunan Hotel Dedeman İstanbul özel masaj yöntemleri ile de keyifli dinlenme fırsatları sunuyor.

Fazla kilolar ve selülitler için LPG
Hotel Dedeman İstanbul Life Style Health&Beauty Center da bu kış da LPG cihazı hem vücudun şekillenmesine hem de zayıflamaya yardım isteyenlerin hizmetinde olacak.
Başlığındaki vakumu ile kuvvetli bir masaj etkisi yaparak deriyi pürüzsüz dir görünüme kavuşturan LPG tedavisi aynı zamanda çeşitli doku katmanlarına etki ederek selülitklerin çözülmesini dokunun sıkılaşmasını toparlanmasını ve en önemlisi kapiton görünümünün giderilmesini sağlıyor.

Yosun tedavisi ile vücut bakımı
Toksin atma ,cilt temizleme , kan dolaşımını hızlandırma,mineral kazanma ve selülit tedavisinde etkili olan yosun tedavisi kendinizi yenilenmiş ve canlı hissetmenizi sağlayacak. Life Style Health&Beauty Center da cilt bakımları %100 doğal bir bakım markası olan Decleor ürünleri ile gerçekleştiriliyor.Bu tedavilerin en önemli özelliği cilde protein , vitamin ve mineral kazandırarak sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olmaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT