Hotiç Sonbahar-Kış 2005

Alışveriş Alışveriş Hotiç Sonbahar-Kış 2005

Tarihler: 26 Eylül 2005 Pazartesi ~ 30 Eylül 2005 Cuma

Firma: Hotiç Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2005 ~ Eyl 30, 2005
HOTİÇ SONBAHAR 2005–2006 KIŞ
Türkiye’de ayakkabı denilince ilk akla gelen markalardan biri olan Hotiç, Sonbahar-Kış sezonunu açtı. Koleksiyonunun fotoğraf çekimleri Fabrika stüdyolarında Koray Birand tarafından gerçekleştirilirken, Hotiç’in modelliğini ilkbahar-yaz sezonunda olduğu gibi ünlü sinema oyuncusu Mehmet Günsür ve manken-oyuncu Cansu Dere yaptılar. Hotiç için ikinci kez modellik yapan Mehmet Günsür ve Cansu Dere, sergiledikleri uyum ve ortaya çıkan muhteşem karelerle yepyeni bir ikili oluşturdular.

Baskılı deriler, kumaşlar, ince detaylar, özgün tasarımlar…
Hotiç, yeni koleksiyonu ile bu sezonda çağdaş, şehirli, aktif, dinamik, özgün bayanların seçimi olmaya devam ediyor. Koleksiyonda yılan ve timsah baskılı derilerle çeşitlendirilen siyah, kahve, koyu dore ve bakır renkleri öne çıkarken, koleksiyonda ince detaylar da göze çarpıyor. Yeşil, mor, kahve ve tonları, eskitilmiş efektli deriler, balık sırtı ve baskılı kumaşlar da modellere zenginlik katıyor. Sonbahar-Kış koleksiyonunda; gündelik, spor, abiye ayakkabı ve aksesuarlar özgün tasarımları yanında, ince ve zevkli detaylarla daha da dikkat çekici hale geliyor. Sivri burunlu kalıplar yine bu sezonun vazgeçilmezlerinden olurken, yuvarlak hatlı formlara da geçiş yaşanıyor, kalın topuklu modeller de koleksiyonda ağırlığını hissettiriyor.

Gotik Üslubunun ihtişamlı etkisi…
Ortaçağ’ın ulaşım aracı ve özgürlüğün sembolü atlar, Hotiç 2005-2006 Sonbahar-Kış sezonunda çizme, çanta, cüzdan ve eldiven üzerinde baskı olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca, bu atmosferi destekleyici yine o döneme ait çuval, halat, şekil değiştiren doğal malzemeler ve konik metal detaylar deri ile uyum içinde kullanıldı. Koyu dore ve bakır örgü detaylar, trok, kapsül gibi aksesuarlar da gotik tarzı çağrıştıran diğer unsurlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT