Hotpoint-Ariston’dan Çok Avantajlı Yepyeni Bir Set

Alışveriş Alışveriş Hotpoint-Ariston’dan Çok Avantajlı Yepyeni Bir Set

Tarihler: 18 Ocak 2011 Salı ~ 18 Şubat 2011 Cuma

Firma: Ariston

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2011 ~ Şub 18, 2011

Hotpoint-Ariston; ankastre davlumbaz, ankastre ocak ve Openspace ankastre fırından oluşan çok avantajlı yeni ürün setini yalnızca 2 bin 799 TL’den tüketiciye sunuyor. Ayrı ayrı alındığında 4 bin 389 TL olan ürünler, set olarak alındığında 2 bin 799 TL’den tüketiciye ulaşıyor.

Hotpoint-Ariston; HBT 9IX/HA model davlumbaz, TQ 751 S ICE IX/HA model ankastre ocak ve OS 89 D IX/HA model Openspace fırından oluşan üçlü ürün setini 2 bin 799 TL’den satışa sunuyor. Üç ankastre ürün alana LFS 115 A IX model ankastre bulaşık makinesini de 1.299 TL yerine 859 TL’den satışa sunan Hotpoint-Ariston, tüketicinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Hotpoint-Ariston’un teknoloji harikası ve ecotech sembollü çevre dostu ürünlerinden biri olan Openspace ankastre fırın, 70 litrelik iç hacmi ve özel seperatörüyle iki bölüme ayrılabilen tek fırın olma özelliğine sahip. Openspace, özel seperatör sayesinde “küçük” ve “ana” bölme olmak üzere iki ayrı fırına dönüşüyor. Böylece, tatlı ve et gibi birbirinden tamamen farklı yiyecekleri, tat ve kokuları birbirine karışmadan pişiriyor. Ayrıca, üç fırını tek fırında birleştiren Openspace, dört tepsiyi aynı anda pişirebilme imkanı sunuyor.

Setin diğer bir ürünü HBT 9IX model 90 cm.’lik davlumbaz; mekanik kontrol düğmeleri, 3 kademeli güç ayarı, 400 m3/saat emiş kapasitesiyle dikkat çekiyor. TQ 751 S ICE model ankastre ocak, çelik ürünlerle tamamen uyumlu ve buz mavisi cam yüzeyiyle göz dolduruyor. Güçlü ve keskin hatlı emaye ızgaraları bulunan ankastre ocak bu özellikleriyle benzerlerinden ayrılıyor. Teknoloji ve tasarım harikası bu üçlü sete 4 bin 389 TL yerine yalnızca 2 bin 799 TL’ye sahip olmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT