HP`den Babalar Günü İçin Yeni ürün

Alışveriş Alışveriş HP`den Babalar Günü İçin Yeni ürün

Tarihler: 14 Haziran 2011 Salı ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: hp

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2011 ~ Haz 19, 2011

HP’den Oyun Tutkunu Babalara PAVILION g6 1085 et

Tasarımı performansla buluşturan yeni Pavillon g6 1085 et, dört çekirdekli işlemcisi, 15,6 inç ekran boyutu ve grafik kart birleşimi ile oyun tutkunu babaların gönlünü fethediyor.

HP Türkiye, Pavilion serisinin en yeni ürünü g6 1085 et Babalar Günü’ne özel satışa sunuluyor. HP Pavilion g6 1085 et, teknolojik babalar için, 15,6 boyutlu yüksek çözünürlüklü LED ekran ile mükemmel görüntü kalitesinin yanı sıra AMD Phenom II Dört çekirdekli işlemcisiyle üstün güç ve performansı bir arada bulunduruyor.

CoolSense Teknolojisi İle Saatlerce Kullanım Kolaylığı

Pavillon serisinin yeni ürünü g6 1085 et HP CoolSense yazılımıyla ön plana çıkıyor. Kullanım durumuna göre soğutma ayarını yapıp aşırı ısınmayıönleyerek oyun başında geçen saatler içerisinde ısınmayı önlüyor.

4 GB DDR3 bellek, 1,8 GHz işlemci ile HP Pavilion g6 1085 et, gücü ve esnekliği ile en yoğun kaynak kullanan görevleri bile aynı anda yerine getirirken, enerji tasarrufu sağlıyor.

HP Pavilion g6, 15,6 inç yüksek çözünürlüklü LED HP BrightView ekranı ve AMD Radeon HD 6470M video kalitesi ile evde sinema keyfi yaşatırken, ALTEC Lansing hopörler desteği ile yüksek ses teknolojisi sunuyor.

Farklı olmayı seven babalar için Pavillon g6 1085 et, dünya çapındaki sanatçıların sadece HP için tasarladığı duvar kağıtlarını kullanım imkanı sunuyor. Pavillon g6 1085 et’nin, kırmızı, altın sarısı, mor ve gri olmak üzere 4 farklı renk alternatifi bulunuyor.

İşlemci performansıyla oyun oynamayı seven babalar için yüksek verimlilik sunan HP Pavilion g6 1085 et’nin içerisinde 5 farklı oyun yer alıyor.

HP Pavilion g6 1085 et, $699 KDV satış fiyatı ile tüm alıcılarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT