HTC`nin En Hızlı ve En Gelişmiş Telefonu Sensation ilk Defa ve Sadece Vodafone`da

Alışveriş Alışveriş HTC`nin En Hızlı ve En Gelişmiş Telefonu Sensation ilk Defa ve Sadece Vodafone`da

Tarihler: 02 Ağustos 2011 Salı ~ 02 Eylül 2011 Cuma

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2011 ~ Eyl 2, 2011

HTC Sensation, Türkiye’de sadece Vodafone Cep Merkezleri’nde satışa sunuldu. Cepnet paketini 24 ay boyunca kullanan aboneler ayda 69TL’ye HTC’nin en güçlü multimedya telefonu Sensation’a internet paketiyle birlikte sahip olabilecekler.

En son teknoloji ile üretilen cihazları ve en yeni uygulamaları kullanıcılarının beğenisine sunan Vodafone Türkiye, HTC’nin en güçlü akıllı telefonu HTC Sensation’u Türkiye’de satışa sunuyor.

Aboneler mobil internet ihtiyaçlarına göre CepNet veya 1 GB’lık internet paketlerinden birisini tercih ederek, 24 ay kullanım karşılığında HTC Sensation’a sahip olabilecekler. Cepnet paketini tercih eden abonelere HTC Sensation ayda 69TL’ye, 1GB’lık internet paketini kullananlara ise ayda 81TL’ye sunuluyor. Aynı zamanda aboneler herhangi bir kısıt olmadan kendilerine en uygun olan tarifeyi seçip Vodafone’un avantajlı tarifelerinden de faydalanabilecekler.

4.3 inç büyüklüğünde, 540x960 piksel çözünürlüğünde Super LCD ekranıyla akıllı telefonlar içerisinde rakiplerine fark atan HTC Sensation, aynı zamanda 1,2 GHz’lik çift çekirdekli güçlü işlemcisiyle benzersiz bir internet deneyimi sunuyor. HTC Sensation’un üzerinde yer alan 8 Megapiksel çözünürlüğündeki çift LED`li kamerası 1080p yüksek çözünürlükte ve HD kalitesinde video kaydı yapabiliyor. 32GB destekli 8GB dahili Micro SD depolama alanı ile satışa sunulan HTC Sensation ile günlük resim, video ve dökümanlarınızı her zaman yanınızda taşıyabiliyor, günlük hayatınızı organize edebiliyorsunuz.

Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, yaptığı açıklamada akıllı telefonların Vodafone’un “Herkese Süper İnternet” stratejisinin en önemli öğesi olduğunu belirtti. Öğüt, mobil internetin Türkiye’de yaygınlaşmasında ve her an herkesin kullanabileceği duruma gelmesinde büyük payı olan akıllı telefonların yaygınlaşmasının, Türkiye’de fırsat eşitliği açısından çok önemli olduğunun altını çizdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT