Hürrem Sultan Kolonyası

Alışveriş Alışveriş Hürrem Sultan Kolonyası

Tarihler: 22 Eylül 2010 Çarşamba ~ 22 Ekim 2010 Cuma

Firma: Erse A.Ş.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2010 ~ Eki 22, 2010

Hürrem Sultan Kolonyası

Yüzyıllardır süren kolonya ikramı geleneğine farklı bir dokunuşla günümüze modernize eden ‘Hürrem Sultan Kolonyası’,konuklarına Limon kokusu dışında farklı bir ikramda bulunmak isteyenler icin vazgeçilmez bir seçenek olacak.

Silindir kutusundaki tasarımı ile şık bir hediye,ya da evinizde ikramlarınızı yaptıktan sonra baş ucunuzda yer alacak muhteşem bir şişe. Notalarinda GREYFURT-MANDALİNA bulunan kokuda özel bir sıralama da izlenmiş.Önce Greyfurt ve Mentolün keskinliği ile ferahlayacak sonrasında mandalinanin tatlı kokusu ile sakinleşeceksiniz.

Kanuni Sultan Süleyman,nam-ı diğer Muhteşem Süleyman büyük bir aşkla bağlı olduğu Hürrem Sultan`ına yazdığı bir mektuptan yola çıkarak notalarını belirledik; ``Turuncum,Narım,Narencim..`` ve yine bu Kolonyamıza izzet-i ikramlar,hürmetler sultani ‘HÜRREM SULTAN’ ismini verdik.

Adını, Osmanlı`da yenilikçiliği ile hüküm sürmüş Hürrem Sultan`dan alan kolonya,kokusunda getirdiği yeniliği şişe tasariminda da gösteriyor. Savaş dönemlerinde Kanuni Sultan Süleyman`in eşi Hurrem Sultan`a altın, mücevher ve bazen de kolonya hediye ettiği belirtilir. Kanuni`nin bu ince hediyesi, günümüzde Hurrem Sultan kolonyaları ile devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT