İCA Bahçe Mobilyalarındaki Sezon Sonu İndirimini Kaçırmayın!

Alışveriş Alışveriş İCA Bahçe Mobilyalarındaki Sezon Sonu İndirimini Kaçırmayın!

Tarihler: 02 Eylül 2010 Perşembe ~ 30 Eylül 2010 Perşembe

Firma: İCA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2010 ~ Eyl 30, 2010

2010 yazına damgasını vuran bahçe mobilyaları ve aksesuarlarıyla bu sezonun en dikkat çeken ürünlerine sahip olan İCA, benzersiz bir sezon sonu indirimi hazırladı. Eylül ayı sonuna kadar İCA bahçe mobilyaları ve bahçe aksesuarlarında %50 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca sezon sonu indirimi kapsamında kredi kartına 10 taksit avantajı da bulunuyor. Bu özel kampanya sayesinde gelecek yaz için yapacağınız bahçe mobilyası alışverişini şimdiden yaparak ayıracağınız bütçeden önemli ölçüde tasarruf edebilirsiniz.

Dünyanın en seçkin markalarını ithal ederek ülkemizdeki dekorasyon anlayışına yön veren İCA, bahçe mobilyaları ve aksesuarlarında benzersiz bir sezon sonu indirimi başlattı. 2010 ilkbahar-yaz sezonunda birbirinden şık modellere sahip olan İCA bahçe keyfinizi ayrıcalıklı detaylarla renklendiriyor. İCA’nın birbirinden özel bahçe mobilyaları ve aksesuarlarına indirimli fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız eylül ayı sonuna kadar devam edecek olan sezon sonu indirimini kaçırmayın.

İCA’nın bahçe mobilyaları ve aksesuarlarında eylül ayı sonuna kadar %50 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca İCA sezon sonu indirimi kapsamında kredi kartına 10 taksit fırsatı da sağlıyor. Özellikle, ülkemizde İCA tarafından sunulan İngiliz Gloster markasının Axis, Cloud, Estate, Azore ve Havana serileri bu yıl kaçırılmaması gerekenlerden. İngiliz Gloster markası, dünyaca ünlü şıklığını her yıl olduğu gibi bu sene de İCA aracılığıyla ülkemizdeki bahçelere taşıyor. Tasarım ödüllü Axis, bahçelere oturma odası konforunu getiren Cloud, nostaljik bir keyif sunan Estate, kullanışlı tasarımıyla Azore ve rustik tarzın rahatlığını yansıtan Havana, Gloster’ın bu sezon sunduğu seriler arasında ilk dikkat çekenler.

İCA tarafından satışa sunulan ürünler hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.ica.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT