İçimiz Dışımız Levi’s®!

Alışveriş Alışveriş İçimiz Dışımız Levi’s®!

Tarihler: 09 Aralık 2010 Perşembe ~ 09 Ocak 2011 Pazar

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2010 ~ Oca 9, 2011

Levi’s®’ iç giyimine de dış görünümü kadar özen gösterenlerin karşısına farklı alternatiflerle çıkıyor.

Tepeden tırnağa Levi’s®’ın asi ve havalı tarzını benimseyenler iç giyimde de Levi’s®’ı tercih ediyor. Levi’s® gençliğin pozitif enerjisini ve gücünü iç giyim koleksiyonuna da yansıtıyor. Koleksiyon, kalıpları ve stili ile tıpkı gençler gibi özgür, doğal ve korkusuz. Modern ve kendine güvenen bir renk paletinde koyu morlar, yoğun turkuaz ve loş menekşelerin yanı sıra “Amerikan” tonları, kırmızı, beyaz ve maviye de yer veriliyor. Güze özgü renkler ve kış tonlarının karşısında canlı beyazlar ve yekpare siyahın basitliği kontrast oluşturuyor.

Erkek iç giyim koleksiyonu 2’li paketlerde sunulan boxerlarla karşımıza çıkıyor. Paketlerden birinde turkuaz ve gri; diğerinde ise mor ve siyah renkte boxerlar bulunuyor.

Kadın iç giyim koleksiyonu ise ‘boyfriend’ tarzıyla Levi’s®’ın asi duruşunu iç giyime taşıyor. Rahat ve modern çizgileriyle öne çıkan bu parçalar iç giyimde de kaliteden ve tarzından ödün vermeyenlerin gardırobunda mutlaka bulunması gerekenler arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT