İftar Saatinin Keyfi Osman Bey Kahvesi’nden

Alışveriş Alışveriş İftar Saatinin Keyfi Osman Bey Kahvesi’nden

Tarihler: 27 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 27 Ağustos 2011 Cumartesi

Firma: Osman Bey Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2011 ~ Ağu 27, 2011

Ocak başında beklemeden sadece sıcak su yardımıyla!

İlk hazır Türk usulü kahve olan Osman Bey Kahvesi, yaz aylarına denk gelen Ramazan ayı için iftar saatinde hem mekanlarda hem de evlerde uygulanabilecek hızlı çözümler sunuyor. Osman Bey Kahvesi’ni iftardan sonra pratik bir şekilde 30 saniye içinde hazırlayabilirsiniz.

Uzun saatler tutulan orucun ardından gelen iftardan sonra lezzetli bir kahveye ne dersiniz?

Teknede, işyerinde, piknikte kısacası dilediğiniz her yerde kahve keyfini yaşamanızı sağlayan Osman Bey Kahvesi, Ramazan ayında da iftar sofranıza eşlik edecek seçenekleriyle hem mekanlar hem de evler için sadece 30 saniyede hazırlanabilen pratik bir çözüm sunuyor. Yaz aylarına denk gelen Ramazan’da ocak başında beklemeden, telve ve köpük tutturma derdi olmadan istediğiniz kıvamda Osman Bey Kahvesi’ni göz açıp kapayıncaya kadar hazırlayabilirsiniz. Böylece iftar sofrasının ardından, kısa sürede hazır olan Osman Bey Kahvesi’yle, ailece Türk kahvesi keyfi yapabilirsiniz.

Sade, orta şekerli ya da şekerli… Osman Bey Kahvesi’nin internet sitesi www.osmanbeykahvesi.com‘dan tiryakisi olduğunuz tatlardan istediğinizin siparişini vermeniz mümkün. Ramazan ayında tam anlamıyla bir lezzet saati yaşamak için ise, sitede satışı yapılan özel üretim bakır fincanlardan alarak yüzyıllardır süren bir geleneğin tadını doyasıya yaşayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT