İftarda Herşey Electrolux´ten

Alışveriş Alışveriş İftarda Herşey Electrolux´ten

Tarihler: 20 Ağustos 2010 Cuma ~ 08 Eylül 2010 Çarşamba

Firma: Electrolux

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2010 ~ Eyl 8, 2010
Dünya beyaz eşya devi Electrolux, Ramazan’da da sağlıklı beslenmenizi sağlıyor. Profesyonel şefler kadar lezzetli yemekler pişirmeyi garanti eden Electrolux buharlı fırın ve yazın sıcak gecelerine hazırladığı soğuk içeceklerle damgasını vuran PowerMix SILENT karıştırıcı iftar yemeklerinizi şenlendiriyor.

Buharla Gelen Sağlık
Klasik ve buharlı pişirmeyi bir arada sunan Electrolux EOB 98000 X, hem sağlıklı hem de leziz yemekler pişirmenizi sağlıyor. Böylece bütün gün tutulan orucun ardından iftarda yediğiniz yemekler, sizi rahatsız etmiyor. 85 pişirme programı sayesinde rosto, sufle, pizza, kek gibi dünya çapında bilinen tarifleri otomatik olarak pişiren kombi buharlı fırın, istenirse manuel olarak kullanılabiliyor. Pişirmesi maharet gerektiren pilavı bile kavurmanıza gerek kalmaksızın tane tane pişiren akıllı fırın, çözdürme, ısıtma, ızgara gibi ek fonksiyonlarıyla da kolaylık sağlıyor. Üstelik “Hafıza Programı“ sayesinde sık kullanılan 20 yemeğin pişirme detaylarını hafızasında tutarak sevilen yemekleri her zaman aynı şekilde pişiriyor.

A enerji sınıflı Electrolux EOB 98000 X, sağlınız kadar bütçenizi de düşünüyor.

Yeni Lezzetler Keşfedin
Bilinen en sessiz karıştırıcıdan bile 6 kat daha sessiz çalışan Electrolux’ün sessiz karıştırıcısı Powermix SILENT, sıcak yaz iftarlarında konuklarınızı serinletmek için yardımınıza koşuyor. Yaz meyvelerini karıştırarak yeni lezzetler keşfetmeniz için size ilham veren sessiz karıştırıcı, ayran gibi geleneksel içecekleri de tam kıvamında ve bol köpüklü hazırlamanızı sağlıyor. Karıştırılacak malzemeye göre seçilebilen hız ayarları; yumuşak malzemede düşük hızda, sert yiyeceklerde ise daha yüksek hızda kullanılabiliyor, böylece boşa enerji harcamıyor. Buz kırma gibi en zor işlemleri hızını iki kat artırarak çabucak yapan Silent Mix; küçük bıçaklarıyla soğan, baharat ve sebzeleri parçalayarak hem zaman kazandırıyor, hem de ellerinizin soğan kokmasına engel olarak güzelliğinize gölge düşürmüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT