IKEA Yılbaşına Özel Ürünleri

Alışveriş Alışveriş IKEA Yılbaşına Özel Ürünleri

Tarihler: 16 Kasım 2011 Çarşamba ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Ikea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2011 ~ Ara 31, 2011

IKEA mağazaları; tabaktan, şamdana, peçeteden, rengarenk ağaç süslerine kadar yılbaşına özel sunduğu yüzlerce farklı ürün çeşidi ile yeni yıla hazırlandı.

IKEA yılbaşına özel ürünleriyle “Yeni Yılda da Evinizin Her şeyi” olmaya hazır!

Güzel tasarımlı ve fonksiyonel ürünleri düşük fiyata sunan IKEA, evinizde aileniz ve dostlarınızla birlikte yeni yıla renkli ve keyifli bir başlangıç yapmanız için yeni yıla özel ürün gamı ile yılbaşına hazırlandı. 8.000 çeşidi aşkın ürün gamı ile her dönem ilham kaynağı olan IKEA mağazaları; yılbaşına özel ürün gamı ile her zevke ve bütçeye uygun çok çeşitli alternatifler sunuyor..

Yılbaşının vazgeçilmezi çam ağaçları, IKEA’nın rengarenk ve ışıl ışıl süslemeleriyle renklenirken, zengin ürün gamı ve düşük fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. IKEA; mutfak eşyalarından, dekorasyona, battaniyeden yastığa, yemek takımlarından, geyik ve kar desenli kek kalıplarına kadar birçok farklı ürün grubunda yeni yıl etkisini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Mutfağınızın yılbaşı şıklığı IKEA’da.

Yılbaşına özel mutfak ürünleriyle yeni yıla hazırlanan IKEA, bu döneme özel tasarlanmış geyik desenli kek kalıpları, kar desenli peçete ve masa örtüleri ile her ayrıntıyı yılbaşı konseptine taşıdı. Yılbaşının vazgeçilmez rengi kırmızı, ağırlığını mutfak eşyalarında da koruyor. Misafirlere yılbaşı sofrasında unutulmaz lezzetlerin sunulacağı sofra aksesuarlarıda IKEA müşterilerinin ilgi odağı olacak…

Renkli şamdanlarla yılbaşı…

Yılbaşında evinizin atmosferini değiştirmek için kırmızı, beyaz renkli mum ve şamdanlar da unutulmadı… Yemek masasının olmazsa olmazı mumlar ve şamdanlar yılbaşı konseptinde de ön plana çıkıyor. Yıldız desenli masa aydınlatmalarını, sekiz kollu zarif şamdanlar da IKEA’nın yılbaşı ürünleri arasında yerini alıyor.

Tekstiller

Yeni yılda da evdeki yılbaşı konseptine uygun her zevke ve bütçeye uygun yastıklar battaniyeler, masa örtüleri, nevresim takımları IKEA’nın yeni yıl ürün grupları arasında yerini aldı.

Sevdikleriniz için Hediye Alternatifleri

IKEA Türkiye yeni yıla özel ürünlerini düşük fiyatlarla ziyaretçileri ile buluşturmaya devam ediyor. IKEA mağazaları bu yılda, kaliteli, kullanışlı, güzel tasarımlı ve düşük fiyatlı 8.000’i aşkın ürün çeşidi ile yakınlarına hediye almak isteyenlerin bir çok alternatifi bir arada bulacakları aynı zamanda ailecek keyifli bir gün yaşayacakları bir mekan oluyor. Sevdiklerinize IKEA ürün gamında bulunan 8000’den fazla mobilya ve ev aksesuarı arasından hediye seçmenin en iyi yollarından biri de IKEA Hediye Kart!

Farklı desenler içersinden seçeceğiniz IKEA Hediye Kart ile sevdiklerinizin yeni yılını kutlayabilirsiniz.

Yeni Yılda Çocuklar için:

Yılbaşı gecesi çocuklar için, açılacak hediyelerle merakla beklenen bir gece. IKEA, çocuklara özel hediye seçenekleriyle bu yıl da çocukları mutlu ediyor.
Yeni yıla girerken çocuklarınız için alacağınız IKEA yumuşak oyuncakları ve çocuk menüleri, dünyada ihtiyaç halinde olan çocuklara da anlamlı bir hediye olacak. 31 Aralık tarihine kadar IKEA mağazalarından satın alınan her yumuşak oyuncak ve çocuk menüsü için Unicef tarafından dünya çapında desteklenen ‘Save The Children’ eğitim programına 2 Türk Lirası aktarılacak. Sevimli, cana yakın ve aynı zamanda yıkanabilen oyuncakları ve leziz çocuk menülerini dünya genelindeki 300’ü aşkın IKEA mağazası ile aynı anda İstanbul, Bursa, İzmir ve Ankara’daki IKEA mağazalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT