İki Kat Ferahlık Hissi Rebul Hediye Paketlerinde

Alışveriş Alışveriş İki Kat Ferahlık Hissi Rebul Hediye Paketlerinde

Tarihler: 08 Aralık 2011 Perşembe ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Rebul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2011 ~ Ara 31, 2011

Vazgeçilmez bir tutku haline gelen REBUL KOLONYALARI, “Rebul Lavanda”, “Rebul “Mandarine” ve “ Rebul Lime” eşitlerinden iki adet alan herkes, yeni yıla özel tasarlanmış hediye paketleri ile “iki kat ferahlık hissini” yaşayacak.

1895 yılından beri köklü geçmişiyle, kalitesinden hiç ödün vermeden, bir asırlık zamanı geride bırakan REBUL, eşsiz kolonya çeşitleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Uzun süren ferahlık hissiyle tazelenmenin en saf halini sunan REBUL KOLONYA çeşitleri de 2012 yılına girerken sevdiklerinize sunacağınız en prestijli hediyelerinden biri olmaya aday.

Kendine özgü esanslarıyla ve eşsiz formülleriyle rakip tanımayan markanın kolonya çeşitleri arasından seçeceğiniz iki adet ile yılbaşı için tasarlanmış özel hediye paketlerinden yararlanabileceksiniz. Gün ağarana dek toplanan lavanta çiçeklerinden taze bir esinti yaratan “REBUL LAVANDA”, Bodrum esintisini yaşatan “REBUL MANDARINE” ve Akdeniz serinliğini hissettiren “REBUL LIME” çeşitleri arasından seçim yapmanız çok zor olacak.

2012’ye girerken sevdiklerinize, duygularınızın en saf ve doğal halini, “REBUL KOLONYA” ları ile yaşatın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT