İlham Veren Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş İlham Veren Tasarımlar

Tarihler: 30 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 30 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Nishmark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2011 ~ Haz 30, 2011

Nishmark.com, masa üstü ürünleriyle hayatınıza renk katmaya devam ediyor. Özel kullanıma ve iş hayatına yönelik ürün yelpazesiyle Nishmark, farklılığın yeni adresi oldu. Yeni fikirler üretirken size yardımcı olacak ve stilinizi yansıtacak akıllı tasarımlar arıyorsanız Nishmark.com’da sizin için çok şey var.

Nishmark.com, kalite ve ayrıntının buluştuğu masa üstü ürünleriyle ilham perisini hep yanınızda hissetmenizi sağlıyor. Not defterleri, kalemler ve masa üstü destek aksesuarlarıyla fark yaratan Nishmark’ta okulda, işyerinde kısacası istediğiniz her yerde kullanabileceğiniz stil sahibi ürünler mevcut.

NishPaper, NishPen ve NishEtc kategorileri bulunan Nishmark.com’da “elegant” ve “colorful” başlıkları altından tarzınızı seçerek bu renkli tura katılabilirsiniz. Sevdiklerine benzersiz bir armağan vererek onların yaratıcılığına katkıda bulunmak isteyenler için de Nishmark’ta çok özel seçenekler var. Gmund, E+M, Lamy, Acme, Fabriano, Lexon, Nava, Prat ve Tudi Billo gibi dünyaca ünlü birçok markanın yanı sıra Nishmark’ın kendi ürünleri de sitede bulunabiliyor.

Nishmark’ta ayrıca NishPuan uygulaması da aktif. Yeni üyelere otomatik olarak 10 TL’lik NishPuan yüklemesi yapılırken her alışverişte de %5 oranında puan yüklemesi yapılıyor. Nishmark’ta 150 TL ve üzeri alışverişlerde ise kargo ücretsiz.

Hepsi birbirinden özel olan rengarenk tasarımlarla fark yaratmak için Nishmark.com’daki yüzlerce masa üstü ürününden birini seçin ve ilham perisinin her zaman yanınızda olduğunu hissedin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT