“İlk Aşk Gibi Taze, İlk Aşk Gibi Utulmaz”

Alışveriş Alışveriş “İlk Aşk Gibi Taze, İlk Aşk Gibi Utulmaz”

Tarihler: 01 Şubat 2010 Pazartesi ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Firma: Efe Yaş Üzüm Rakısı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2010 ~ Şub 14, 2010
Türkiye’nin ilk yaş üzüm markası Efe Yaş Üzüm Rakısı, sevgililer gününde size “İlk Aşk” gibi unutulmaz anlar yaşatacak.

%100 yaş üzümden üretilen ilk yaş üzüm rakı markası olarak rakı dünyasına farklı bir soluk getiren Efe Yaş Üzüm Rakısı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yine özel masalardaki çok özel yerini alacak.

Heyecanların tutkuya dönüştüğü anlarınız, Efe Yaş Üzüm rakısıyla bir kez daha mutlu anılarınız arasında seçkin bir yer edinecek. Efe Yaş Üzüm rakısı ile geçireceğiniz özel anlar, hoş sohbetler ve keyifli akşam yemekleri, size unutulmaz bir “Sevgililer Günü” vaat ediyor.

İlk Aşk Efe Yaş Üzümle geldi

“Sadece yaş üzüm kullanarak bir rakı üretsek nasıl olur?” fikri üzerine üretilen “Efe Yaş Üzüm Rakısı” kısa zamanda o kadar başarılı oldu ki, rakı sektöründe başlı başına %100 yaş üzümlerden üretilen ayrı bir kategorinin de doğmasına neden oldu.

Rakıseverleri yemyeşil üzümlerin ferah lezzetiyle tanıştıran “Efe Yaş Üzüm Rakısı” bir fenomene dönüşmekte gecikmedi. Rakıseverlerler ilk kez tanıştıkları bu yeni tatta ilk aşkın tazeliğini ilk aşkın unutulmazlığını anımsadılar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT