İlk Aşkım `Annem`

Alışveriş Alışveriş İlk Aşkım `Annem`

Tarihler: 10 Mayıs 2006 Çarşamba ~ 14 Mayıs 2006 Pazar

Firma: Galleria Alışveriş Merkezi

Adres: Ataköy Sahil Yolu, Bakırköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2006 ~ May 14, 2006
İLK AŞKIM “ANNEM”
TÜRKİYE’NİN İLK ALIŞVERİŞ MERKEZİ GALLERIA, İLK AŞKINIZ ANNELER İÇİN 136 SEÇKİN MAĞAZANIN VE YÜZLERCE MARKANIN HEDİYE SEÇENEKLERİNİ SUNUYOR. “İLK AŞKIM GALLERIA” KONSEPTİ İLE GALLERIA ZİYARETÇİLERİNİ, MODERN VE KEYİFLİ BİR ALIŞVERİŞ ORTAMI, DÜNYA MARKALARININ SEÇKİN KOLEKSİYONLARI VE HER BİRİ BİRBİRİNDEN CAZİP İNDİRİM KAMPANYALARI KARŞILIYOR.

Galleria Alışveriş Merkezi, “İLK AŞKIM GALLERIA VE ANNEM” konsepti ile anneler gününe hazırlandı. Galleria ziyaretçileri için sürpriz hediyeler, özel indirimler, taksit seçenekleri ve kampanyalar bu özel günde ideal hediye seçiminizi kolaylaştırmak için oluşturuldu.

Yüzlerce markanın ürünlerini bir arada bulabileceğiniz Galleria’da; seçkin markalar, Anneler Gününe özel indirimler, kampanyalar ve taksitler hediye seçimi için geniş seçenekler sunuyor. Tekstil’den beyaz eşyaya, elektronikten aksesuarlara, ev tekstilinden ayakkabıya ve kozmetikten kuyumcuya kadar yüzlerce marka birbirinden cazip indirim kampanyaları ile Galleria Alışveriş Merkezi’nde sizleri bekliyor.

Yaşam ve eğlenceyi alışveriş keyfine dönüştüren Galleria Alışveriş Merkezi, Bowling, Buz Pateni, sinema, restoran ve cafeleri ile kaliteli hizmet anlayışını maksimum seviyeye çıkarıyor. Anneniz için Galleria’dan hediye seçmenizi ya da onunla Galleria’da sevgi dolu bir günü paylaşmanızı öneriyoruz.

www.galleria-atakoy.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT