İlkbahar Coşkusu 212 İstanbul Power Outlet’te!

Alışveriş Alışveriş İlkbahar Coşkusu 212 İstanbul Power Outlet’te!

Tarihler: 05 Mart 2011 Cumartesi ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Firma: 212 İstanbul Power Outlet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2011 ~ Nis 3, 2011

Perakende sektöründe “outlet ve power center” konseptini ilk kez aynı çatı altında buluşturan, Türkiye’nin ilk ve tek power outleti 212 İstanbul Power Outlet, ilkbaharı çiçekler ve dünyaca ünlü mimari yapıtlar ile karşılıyor.

avm mfi partners tarafından yönetilen ve sahip olduğu zengin marka karması ile Power Outlet kavramını Türkiye ile ilk kez tanıştıran 212 İstanbul Power Outlet, ilkbaharın özlenen canlılığını, renklerini ve neşesini AVM içine taşıyor. 212 İstanbul Power Outlet; ilkbaharı, dünyanın en önemli simgesel yapıtlarını rengârenk çiçeklerle donatarak karşılıyor.

Çiçeklerin eşsiz güzelliğini Eyfel Kulesi, Mısır Piramitleri ve Pisa Kulesi gibi dünyanın en önemli simgesel yapıtlarıyla bir araya getiren “212 İstanbul Power Outlet İlkbahar Çiçeklendirme” organizasyonu 5 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında görülebilecek.

Ayrıca ziyaretçiler, 26-27 Mart tarihlerinde ünlü mankenlerin katılımıyla düzenlenecek İlkbahar – Yaz Defilesi’ni de izleyebilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT