İlkbahar/Yaz 2012 Ayakkabı Koleksiyonu ile Kendinizi Yeniden Keşfedin

Alışveriş Alışveriş İlkbahar/Yaz 2012 Ayakkabı Koleksiyonu ile Kendinizi Yeniden Keşfedin

Tarihler: 29 Şubat 2012 Çarşamba ~ 29 Nisan 2012 Pazar

Firma: Travelsoft 24hs

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2012 ~ Nis 29, 2012

İlkbahar/Yaz 2012 Ayakkabı Koleksiyonu ile Kendinizi Yeniden Keşfedin.
Travelsoft 24hs ile dünyanın yolunu dolaşın, hiç yürümemiş gibi yaşayın…

Rahatına düşkün olanlar için üretilen birbirinden çarpıcı renk ve modeldeki Travelsoft 24hs, İlkbahar Yaz ayakkabı koleksiyonu ile hem enerjiniz artırıyor, hem de şıklığınız tamamlıyor.

Travelsoft 24hs, İlkbahar/ Yaz 2012 ayakkabı koleksiyonunda, radikal ve yenilikçi bir anlayış, eşsiz konfor konsepti ile kentsel ayakkabıya geçişi sağlanıyor.

Travelsoft 24hs, geleneksel ayakkabılardan farklı, akıllı teknoloji TUBELESS sistemdeki taban özellikleri sayesinde, benzersiz konfor ve hafifliği size hissettiriyor. Benzer boyutta bir tabana göre %25’e varan hafifliği sizlerle sağlıyor. Dengeli yürüyüş sağlama özelliği, taban ağırlığı dengesi ve etkileyici tutuşa sahip taban sistemi sayesinde markanın gücünü ayağınıza yansıtıyor. Travelsoft 24hs ile enerjiniz artıyor, şıklığınız tamamlanıyor. Yürürken ayaklarınızın altından neler geçtiğini tahmin bile edemezsiniz. Travelsoft 24hs ile dünyanın yolunu dolaşın, hiç yürümemiş gibi yaşayın.

Travelsoft 24hs farklı pek çok modelini Frame Network of Brands mağazaları; İstanbul: Kozyatağı Frame, Starcity AVM. Ankara: Nata Vega AVM. Bursa: Carrefour AVM. İzmir: Çiğli AVM, İstanbul: Cevahir Shumix, Bakırköy Lucci, Bağdat Caddesi Belinda, Ankara: Yenikonak, ETICHET, İzmir: SCS gibi seçkin mağazalarda, ayrıca www.zizigo.com ve www.pabbuc.com’da bulabilirsiniz.

www.ayaks.com.tr, 212 637 60 54

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT