İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile Hayatın Tadını Çıkartırken Sezon Trendlerini Gardroplarınıza Taşıyın!

Alışveriş Alışveriş İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile Hayatın Tadını Çıkartırken Sezon Trendlerini Gardroplarınıza Taşıyın!

Tarihler: 21 Nisan 2011 Perşembe ~ 21 Mayıs 2011 Cumartesi

Firma: F&F

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2011 ~ May 21, 2011

F&F, kaliteli, modayı takip eden ve günün her saatinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan koleksiyonlarıyla genç, enerjik ve kendine güvenen kadın ve erkeğin markası.

Hafta sonu ve iş günlerinde kullanılabilecek ürünlerin yer aldığı F&F’in 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, geçmişten günümüze uzanan detaylarla modern ve geniş bir ürün yelpazesinden oluşan tasarımlar sunuyor.

F&F 2011 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonu; sezon trendlerini öne çıkartan 7 ana temadan oluşuyor. 50’li yılların kült isimlerinden Grace Kelly’nin stiline gönderme yapan Amalfi temasında; retro tarzı çiçek baskılı elbiseler, bel hizasında biten tüvit mini ceketler, kapri pantolonlar düğme ile detaylandırılıyor.

Temada, pembe, gri, beyaz ve siyah tonları dikkat çekiyor. Grubu tamamlayan aksesuarlarda ise clutch çantalar ve arkası açık sivri burunlu ayakkabılar yer alıyor.

Hula Girl’de yine 50’li yılların büyük çiçek baskıları ve çizgileri casual modellerde hayat buluyor.

Kaprilerde, bikinilerde, tişörtlerde, kısa şortlarda ve plaj kıyafetlerinde pembe, mavi, mint yeşili, limon ve kırmızı tonları kullanılıyor. Arizona Girl temasında; yıkamalı denimler, denim, süet ve deri ceketler ile çiçekli elbiseler, denim şortlar, baskılı tişörtler ve boyfriend jeanler yer alıyor.

Renk olarak kullanılan açık pembe, şeftali ve beyaz tonları, koleksiyona yaz aylarının sımsıcak enerjisini taşıyor.

70’li yılların 3 parçalı pantolon-yelek-ceket takımlarını, mini elbiselerini ve bohem elbiselerini, koton saten karışımlı,krep ve ipek kumaşlarla günümüze getiren Charlie Girl temasında; detaylarda kullanılan cepler ve yıkamalı çiçek desenleri dikkat çekiyor.

Woodstock temasında ise; baskılı uzun elbiseler, kaftanlar, yelekler, bluzlar ve dolgu topuklar, tığ işleri, patchwork desenler, şal desenleri, ve çiçek baskılarıyla 70’li yılların klasiklerinden esinleniyor. Renk olarak; mor, menekşe ve şeftali tonları ön planda.

Gece kıyafetlerinden oluşan Marrakesh temasında; volümlü veya dar uzun elbiseler, altın, turkuvaz, siyah ve ten rengi ipek ve jarse kumaşlarda hayat buluyor. Abartılı aksesuarların öne çıktığı temada drapeler ve bükümlü modeller başrolde.

F&F 2011 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu’nda baskılı tişörtler, yıkamalı denim gömlekler, ekoseler, çino pantolonlar ve jeanler öne çıkıyor. Casual ve business görünümün en keyifli seçeneklerinin yer aldığı koleksiyonda, takım elbiseden yıkamalı tek ceketlere, sweatshirtten hırkaya uzanan geniş bir ürün gamı dikkat çekiyor.

Ayrıca aksesuar grubunda, parmak arası terlikler, yazlık botlar ve postacı çantaları yer alıyor.

F&F’in bikini ve mayolardan oluşan Swimwear Koleksiyonu’da 2011 yazına damgasını vuracak modeller yer alıyor. Her çeşit vücut tipine uygun bikini ve mayolardan oluşan koleksiyonda, retro baskılar, puantiye desenler ve drapeler ön planda yer alıyor.

Erkekler için de şort mayoların yer aldığı koleksiyonda siyah, ten, beyaz, turkuvaz, mor, pembe ve mint yeşili öne çıkan renkler arasında.

F&F 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nu Kipa Mağazaları’nda bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT