İnci`den Yılbaşı Gecesine Çok Özel

Alışveriş Alışveriş İnci`den Yılbaşı Gecesine Çok Özel

Tarihler: 21 Ocak 2008 Pazartesi ~ 26 Ocak 2008 Cumartesi

Firma: İnci

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2008 ~ Oca 26, 2008
İNCİ’DEN YILBAŞI GECESİNE ÇOK ÖZEL
Yepyeni bir yıla girmeye hazırlandığımız bu günlerde, heyecanı bir kenara bırakıp yılbaşı gecesinin yıldızı olmak için seçeceğiniz kıyafetleri ve aksesuarları kesinleştirmenizin vakti geldi!
Stilini kendisi belirleyen, sınırları olmayan şıklıklar yaratan, modern, alımlı ve özgün kadının markası İnci, yılbaşı gecesi şıklığında kadınsı çizgilerin sınırlarını zorluyor.
Yeni yıl alışverişinin vazgeçilmez durağı İnci, 2008’e ışık saçan bir yıldız gibi girebilmeniz için birbirinden şık ve modern tasarımlar yarattı. Unutamayacağınız anılarla dolu, şıklık yarışlarının yaşandığı yılbaşı gecesinin kahramanı olmak için İnci tasarımları arasında yer alan şık ve gösterişli modellerden birini seçmeniz yeterli olacak.

İnci’den yılbaşı gecesinin parlaklığını bastıran rugan ışıltısı…
Geçtiğimiz yıl tüm dünyayı kasıp kavuran rugan çılgınlığı 2008 kışında da hükmünü sürdürüyor. Yeni koleksiyonunda yer alan ayakkabı ve çanta tasarımlarında rugana sıklıkla yer veren İnci, kırmızı, siyah ve gri tonlarından oluşan modelleri ile kadınsı ve zarif şıklığa bir kez daha imza atıyor. İnci 2008 kış koleksiyonunda ince topuklar üzerinde yükselen sivri burunlu klasik modellerden, bu senenin favorisi yuvarlak burunlu ve bantlı tango ayakkabılara kadar birbirinden farklı birçok rugan seçenek bulabilirsiniz.

Yılbaşı gecesinin özgün ve sıradışı şıkları için: İnci ankle botlar
Yılbaşı gecesi ayakkabı değil de bot giymeyi tercih edenlerdenseniz, İnci ankle bot tasarımlarını görmelisiniz. Bilek hizasında sonlanan ankle botların, rugan ve deri kombinasyonlarından oluşan birbirinden şık ve çarpıcı abiye modelleri, metal aksesuarlar ile detaylandırılarak karşımıza çıkıyor.
Ayakkabı modasının yenilikçi ve özgün markası İnci, 2008 kış sezonu için tasarladığı ayakkabı, bot ve çizme koleksiyonları ile kadınların zarif, şık ve kendinden emin adımlarının öncülüğünü yapıyor.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT