İngilizce Eğitim MP3’e Girdi

Alışveriş Alışveriş İngilizce Eğitim MP3’e Girdi

Tarihler: 02 Ocak 2008 Çarşamba ~ 05 Ocak 2008 Cumartesi

Firma: GTI®

Telefon: 0212 272 28 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2008 ~ Oca 5, 2008
İngilizce eğitim MP3’e girdi
GTI® İngilizce Eğitim, ingilizce derslerini MP3 ve online ortama taşıyarak, eğitim sistemini teknolojinin son özelliklerini kullanarak yeniledi. Adını Gelişim, Tanıtım ve İletişim’in baş harflerinden alan GTI® İngilizce Eğitim’in yeni eğitim programı sayesinde, ingilizce derslerinizi MP3’ler sayesinde tekrar edebilirsiniz.

DVD ve MP3 teknolojisini kullanarak görselliği ve işitselliği ön plana alan GTI®, Avrupa Dil Portfolyosuna (CEF) uyumlu eğitimi ve yabancı öğretmenler eşliğindeki konuşma sınıflarıyla, uluslararası standartta üst düzey ingilizce eğitimi veriyor. İngiltere’ye gitmeden İngilizce öğrenmeye olanak sağlayan GTI®’da, öğrenciler 3 aylık kurlar içerisinde dili anlama ve konuşmaya yönelik ciddi bir birikime sahip olurken, online ortamdan da sürekli kendi seviyelerini tespit etme imkanına kavuşuyor. Özellikle iş dünyasına yönelik kurumsal müşterileri hedefleyen GTI® , uyguladığı eğitim modeli ile dil eğitiminde sayılı kurslar arasına girmeyi hedefliyor. Dil eğitiminde dünyadaki yenilikleri ve gelişmeleri yakından inceleyerek, GTI®’ya taşıdıklarını anlatan GTI® İngilizce Eğitim’in Müdürü Yücel Kıraçbedel, “Önümüzdeki 5 yıl içerisinde, Avrupa Dil Portfolyosuna (CEF) uygun eğitim verilmesi konusu gündeme gelecek. Biz, dünyadaki dil eğitimi konusundaki gelişmeleri ve değişimleri yakından takip ederek, GTI®’da uyguluyoruz. Amacımız dil öğrenmeyi bir hobiye dönüştürmek. Özellikle MP3’e yüklenen ders kitapları, ingilizce eğitimde bireye ders dışında da işitsel sınıf ortamını yaratacak. Zaman artık, teknoloji devri. Teknolojinin bize kazandırdığı en önemli özellik ise “zaman”. Teknolojide son zamanların modası MP3’ler küçüklükleri sayesinde spor yaparken, yürürken, otobüste veya yemek yaparken müzik dinleme imkanı yanında, artık yeni bir dil öğrenme imkanı da sunuyor. Sektörümüzdeki yenilikleri GTI®’ya taşımaya devam edeceğiz” dedi.

GTI®’da, Aylık 150 YTL+KDV’den başlayan uygun fiyatlar ile “Her Keseye Uygun Esnek İngilizce Eğitim” hakkında 0212 272 28 14 telefondan veya www.ingilizcekonusuyorum.com’dan bilgi edinebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT