İş Bankası Kültür Yayınları, dünyaca ünlü roman kahramanı `Tavşan Peter`i çocuklarla tanıştırıyor…

Alışveriş Alışveriş İş Bankası Kültür Yayınları, dünyaca ünlü roman kahramanı `Tavşan Peter`i çocuklarla tanıştırıyor…

Tarihler: 12 Kasım 2007 Pazartesi ~ 17 Kasım 2007 Cumartesi

Firma: İş Bankası Kültür Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2007 ~ Kas 17, 2007
İş Bankası Kültür Yayınları, dünyaca ünlü roman kahramanı “Tavşan Peter”i çocuklarla tanıştırıyor…
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, ünlü çocuk kitabı yazarı Beatrix Potter’in, 100 yılı aşkın süredir en çok okunan çocuk kitabı olma özelliğini taşıyan “Tavşan Peter’in Bütün Maceraları” adlı eserini minik okurların beğenisine sunuyor.

Ünlü çevirmenlerin kısaltılmamış metinleriyle Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan çocuk kitaplarına yenileri ekleniyor. Yeni kuşaklara keyifli okuma saatlerinde Beatrix Potter’in usta kaleminden “Tavşan Peter’in Bütün Maceraları” İş Kültür Yayınları tarafından Volkan Yalçıntoklu’nun çevirisiyle sunuldu.

Kültür Yayınları, en önemli çocuk klasikleri arasında yer alan Tavşan Peter’in başrolünde olduğu dört Beatrix Potter kitabını, Peter’in maceralarının devam ettiği uzun bir masal şeklinde, kısaltılmamış metinlerle ve orijinal resimleriyle tek bir ciltte topladı. Minik okurlar kitapta küçük bir tavşan olarak Bay Yeşilbahçe’nin bahçesindeki macerasının ardından, Peter’in büyüdükten sonraki maceralarını izlemeye başlıyor. Tavşan Peter, kuzeni Benjamin, kız kardeşleri Pofuduk, Pufkuyruk ve Pasaklı, Tomi Paytakporsuk, zengin tilki Bay Tod ve kırsal alanda rastlanacak bütün hayvanların yer aldığı maceralarıyla çocukları doğanın bütün çekiciliğini sergilediği olağanüstü bir dünyaya götürüyor. Kitaplarında doğaya da bir karaktermiş gibi yer veren Beatrix Potter, Tavşan Peter kitaplarıyla Batı’da oldukça popüler olan country tarzının temellerini oluşturmuştur.

Kitapta bulunan öyküler:
Tavşan Peter’in Masalı
Tavşan Benjamın’in Masalı
Pofuduk Tavşancıkların Masalı
Bay Tod’un Masalı

TAVŞAN PETER’İN BÜTÜN MACERALARI
Beatrix Potter
Çeviren: Volkan Yalçıntoklu
Resimleyen: Frederick Warne
MASALLAR
KDV dahil fiyatı: 20 YTL






istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT